Last days of 2016 | Top 10 Meest Bekeken Artikels

Heey! Aangezien het nieuwe jaar ondertussen toch wel heel erg dicht bij is en het alweer bijna 2020 is, oke dat is wel heel wat vooruitgedacht maar goed we gaan er toch echt komen, leek het mij leuk om top 10 meest bekeken/gelezen artikels van 2016 met jullie te delen! Ik heb dit jaar in nog geen 100 jaar zo veel geblogt als ik de afgelopen jaren gedaan heb, dus dat is wel erg jammer...  Maar ik ga het wel weer proberen op te pakken en we kunnen alvast genieten van de top 10 best gelezen artikels van 2016, Dus let's start! Als je trouwens het artikel wil lezen hoef je alleen maar op de titel te klikken en voila je bent er :).


Ik denk dat we het hier allemaal wel mee eens zijn. Regen is natuurlijk nooit een feest, maar in de zomer is het natuurlijk wel het aller ergst en daarom heb ik opgeschreven wat ik er allemaal stom aan vind. Halloo liefde voor lijstjes maken!


Een goede mascara, ik ben er eigenlijk altijd naar opzoek. Ik moet eerlijk toegeven dat dit toch wel een topper is onder de budgetmascara's, want deze mascara kost namelijk maar €3,99! Zeker de moeite waard om eens uit te proberen :D

Dat ik een groot voorstander ben van girl crushes is waarschijnlijk niemand ontgaan, buiten het feit dat ik gewoon zo ontzettend dol ben op het steunen van elkaar! Hier kun je mijn top 5 girl crushes lezen. Voor de meiden die mij al wat langer volgen is dit dan ook geen verrassing. (en ja, Zoe Sugg staat op #1)


Dit artikel schreef ik precies een jaar voordat ik alleen 3 weken naar Fort Lauderdale, Florida, ging. Ik ging een van de tofste dingen uit mijn leven doen en ben zo blij dat ik dat uiteindelijk gedaan heb! Ik ging via StudyGlobe een taalcursus doen samen met 3 weken vol plezier en intens genieten. Mocht je nog niks van mijn avontuur afweten, dan raad ik je zeker aan om het artikel eens te lezen!


We kunnen nu natuurlijk wel met de standaard tips komen van 'begin op tijd', 'slaap goed', 'plan', 'maak samenvattingen', 'neem pauzes'. Ja hoe vaak heb je wel niet desperate gezocht naar tips en elke keer, welke website je ook opende er kwam telkens weer het zelfde rijtje uit met dingen die je moet doen en dat zijn dingen die je zelf ook allang had geprobeerd en zeker niet hielpen. Ik hoop dus dat jullie wel wat aan deze tips hebben!


Wie niet op de hoogte is van wat A Travel Through Minds inhoud: het is een serie op mijn blog waarin andere meiden (of jongens) een artikel mogen schrijven. Zo schreef een van mijn vriendinnen (die ook al A Travel Through Minds #2 schreef) een artikel over een dagje setpret!


Natuurlijk kennen we allemaal de blog van Mascha, Jiami, Vera Camilla etc. Maar er zijn ook nog heel veel andere leuke kleinere blogs die zeker de moeite waard zijn om eens op te kijken. Daarom deelde ik een deel van mijn favoriete kleinere blogs, dus als je benieuwd bent wie er op dit lijstje staan lees dan snel verder! En natuurlijk mocht je je eigen blog spammen. 

Met dit lijstje ben ik het nog steeds helemaal eens! Zeker eens de moeite waard om te kijken, zeker als je normaal alleen Nederlandse blogs leest.


Hier moet ik echt even heel eerlijk over zijn, ik ben hier toch best wel een beetje trots op! We hebben het vast allemaal wel eens gehad, dat je onwijs veel zin had om een artikel te schrijven, maar dat je echt niks kon bedenken wat je wel een beetje leuk leek! Dit artikel is om te zorgen dat je die momenten nooit meer hebt want hier staan maar liefst 118 ideeën voor artikelen! Allemaal gesorteerd per categorie! Ook altijd handig als je een beginnende blogger bent en gewoon opzoek bent naar wat leuke ideetjes :)
Dit is de eerste winactie die ik ooit gedaan heb op mijn blog! Er waren op dat moment namelijk twee hele toffe dingen gebeurt: als eerst had ik  de 100 volgers op bloglovin' gehaald en had ik sinds kort ook nog mijn eigen domeinnaam(hij deed het eindelijk op 8-2-15 in de avond!). Dat moest natuurlijk gevierd worden en daarom had ik dit pakketje samengesteld! Misschien als ik het bloggen weer een beetje heb opgepakt kan ik nog eens een winactie doen! 

Het is eigenlijk wel een mooie mix van een beetje alles!

Wat was jullie favoriete artikel van mij van het afgelopen jaar?
Liefs,
Floor


Reacties

Een reactie posten