Last days of 2016 | My 2016

Het leek mij wel weer eens tijd om even terug te blikken op 2016. Ik denk dat we wel kunnen vaststellen dat het niet het meest geweldige jaar ooit was, met alle ellende en dingen die er in de wereld gebeurt zijn. Tijd voor alle hoogtepunten uit dit jaar en misschien ook wel wat diepte punten! Ik vind dit er leuk om te maken, maar vooral om later weer terug te lezen haha. Laten we maar gewoon snel beginnen

Januari 
In januari zijn je als je het mij vraagt een hele hoop leuke artikels online gekomen. Zo kwam er een artikel online met 10 tips zodat je de leukste 2016 ooit zal hebben! Verder hadden Sophie en ik onze trip naar Brighton geboekt, had ik een sollicitatie gesprek bij Ralph Lauren, ben ik naar de open dag van de RUG geweest en was de kans erg groot dat ik glutenallergie had. Ook kwam mijn artikel online met 118 Blogpost Idee├źn en las ik een van mijn favorieten boeken: The Perks of Being A Wallflower.


Februari
In februari had ik dan eindelijk de 100 bloglovin' volgers gehaald en kreeg ik een eigen domeinnaam! Dat werd natuurlijk gevierd met een winactie! Er kwamen ook nog een aantal glutenvrije recepten langs op mijn blog: Glutenvrije pastasalade met pesto en avocado, 3x (Glutenvrije) Pannenkoeken, Gluten- en suikervrije ontbijtkoek/cake en Glutenvrije Pizza. Er kwamen wat outfit's online, een lijstje met 12 romantische jankfilms en ging in eind februari met Sophie 3 dagen naar Brighton, Engeland. 

Maart
In maart kwamen de vlogs van Brighton online! Die van dag 1 kun je hier vinden. Ook schreef ik zoals altijd weer een verslag over de stad waar ik naartoe geweest was, Brighton 2016. Er kwamen weer wat glutenvrije recepten online: Blauwe Bes en Framboos SmoothieBroodrolletjes met Aardbei en Cream Cheese, Glutenvrije Vanille Cupcakes. Ook kwam er een review online van mijn Lush Frozen Bath bomb (die foto is de meest gelikede foto op mijn Instagram volgens mij haha).

April
In April hadden mijn ouders onze vakantie naar Mallorca geboekt voor in mei! Er kwamen heel wat reviews online. Mijn moeder, zusje, nichtje en vriendinnen waren jarig en ik schreef een artikel met de 10 artikelen waarop ik het trotst ben. Verder had ik nog mijn sollicitatie gesprek bij de Albert Heijn waar ik aangenomen was en had ik mijn eerste werkdag daar!

Mei
In mei was een groot deel van mijn vriendinnen hun eindexamen aan het maken. Ik ging met mijn ouders en zusje 8 dagen naar het mooie Mallorca, waar ik een Travel Diary van gemaakt heb! Ik deed mee aan de NYX Face Awards en ik had een mooie Gucci Zonnebril gewonnen via een winactie op een blog! Oh en er waren in totaal wel 4 hele artikels online gekomen op mijn blog, waarvan 2 er eigenlijk een video zijn. Wat een topper was ik. En wat er verder in mei gebeurt is kan ik me niet echt meer herinneren oeps.

Juni
Juni was een hele leuke maand als je het mij vraagt. Mijn vriendinnen kregen uitslag van hun eindexamen die ze gelukkig allemaal gehaald hebben uiteindelijk (twee moesten namelijk wel nog hun her maken). Op de dag van de uitslag ben ik met Sophie en Gaby naar het concert van Little Mix in HMH geweest, OH MY GAWD dat was zo ontzettend leuk! Ik ging naar een van mijn favoriete films: Alice Through The Looking Glass, schreef over de ramp die we bikini's kopen noemen en had het nog een keer over de leukste zomer van mijn leven

Juli
In juli zag ik eindelijk na een jaar weer een van mijn lieve vriendinnen die ik in Amerika ontmoet hebt, wij waren eindelijk weer herenigd! We konden gelukkig ons rapport alweer ophalen wat betekent dat ook 5vwo in de pocket is! Ik kocht een hele fijne budgetmascara voor maar €3,99, ging veel werken want de vakantie was begonnen en ik maakte een video met 10 dingen die ik graag had willen weten voor de middelbare school.

Augustus
In augustus plaatste ik een week lang elke dag een YouTube video met als thema back to school! Ook hadden mijn moeder en ik heel mijn kamer veranderd (slaapkamer make-over en roomtour). Ik maakte deze overheerlijke yoghurttaart! Het was natuurlijk heel erg warm (wat heerlijk was!) en ik ging met een van mijn vriendinnen een dagje in Groningen chillen. Ik kocht eindelijk de boeken van Zoella, Girl Online, en maakte wat toffe outfitfoto's met mijn zusje.

September
Helaas was school alweer begonnen, het 6vwo leven dus ook. Ik maakte een let's talk & make-up video want er was een hoop waarover ik jullie moest bijpraten. Zo had ik alweer een beugel gekregen (die er overigens bijna uit mag :D) en was ik naar de kapper geweest om weer eens wat anders te doen met mijn haar. Verder kan ik me niet zo goed herinneren wat hier allemaal gebeurt is.. haha. Een van de leukste dingen was toch wel 538 Live XXL, ik weet zeker dat ik daar volgend jaar weer heen wil! IK HEB SHAWN MENDES GEWOON GEZIEN WHOOP WHOOP, ja dat was me zeker een mooi moment.  En om het Shawn Mendes feest nog wat groter te maken hebben Sophie en ik ook kaartjes voor zijn concert in mei! 

Oktober
Oktober, oktober, oktober, wat is daar ook alweer gebeurt. Natuurlijk hadden we lekker herfstvakantie en voor het eerst in mijn bovenbouw leven hadden we geen toetsweek meteen na de herfstvakantie dus daar konden we heerlijk van genieten. Ook had ik lekker 6 uur gewerkt die zondag waardoor ik voor 12 uur uitbetaald kreeg. Ik filmde mijn homework routine en maakte nog wat leuke last minute Halloween DIYs. Ook ging ik eindelijk met Femke afspreken en zijn we samen naar ADE geweest (naar Martin Garrix om precies te zijn). Eigenlijk zouden Sophie en ik ook nog naar Selena Gomez gaan, maar die heeft wegens omstandigheden alle concerten afgezegd. Verder had ik nog een afspraak (eigenlijk meerdere) bij een rugpoli, waar bleek dat heel mijn wervels scheef staan en mijn bekken gekanteld zijn. Die is ze langzaam aan het goed zetten, maar je voelt je dan alsof je overreden bent door een trein (zo omschrijft zij dat altijd)


November
November is natuurlijk de maand voor feest. De maand begon al goed, want ik werd namelijk 18! We gingen met alle meiden naar Groningen, wat een van onze vriendinnen woont daar en was ook jarig dus tijd voor feest. Overdag ging ik nog naar de open dag van de RUG, waar ik dacht dat ik mijn opleiding gevonden had (wat uiteindelijk toch niet het geval is). In november was dan ook helaas de toetsweek (EN OH MY GAWD WAT EEN CIJFERS HEB IK DAAR GEHAALD x.x) Zo had ik een mooie 2,6 voor mijn scheikunde, die ik dus hoognodig ga herkansen en een 3,5 voor mijn wiskunde, yes Floor yes. Gelukkig was het ook alweer tijd om kersttruien te kopen en dat heb ik dan ook met alle plezier gedaan haha. En ik schreef een artikel over 20 herkenbare gedachtes tijdens een toets/tentamenweek. Ook hebben Sophie en ik weer kaartjes gekocht voor het concert van Little Mix! 

December
Gerelateerde afbeelding
Kan iemand mij uitleggen hoe het alweer december is en het eigenlijk ook alweer bijna over is. We begonnen december meteen met de verjaardag van een van mijn vriendinnen. Is de leukste tijd van het jaar aangebroken want KERST en is Vlogmas weer in volle gang, waardoor ik zo veel video's heb om te kijken dat ik niet eens weet met welke ik moet beginnen. Natuurlijk kunnen we de 24 days of Zoella ook niet vergeten. Ik ging met mijn vriendinnen gezellig wat eten en twee weken later met mijn andere vriendinnen kerst vieren, mijn papa was nog jarig, we hebben natuurlijk genoten van kerst (ondanks op mijn werk dat nog al wat gezeik en gezeur opgeleverd had). Ik ging met mijn paps naar de kerstmarkt in Maastricht en ik had nog mijn geliefde kerstruienweek, waarin ik elke dag van de week een kersttrui aan had of kerstlegging hahaha. Maar het beste was toch wel gewoon de vakantie! 

Dit was dan alweer mijn jaar en het was zo anders dan ik eigenlijk ooit verwacht had en eigenlijk ook al heel anders dan 2016!

Wat is jouw favoriete herinnering uit 2016?
Liefs,
FloorReacties