Review Zoella Hungry Hands Handcream


Wow, je zal het bijna niet geloven maar er is echt een nieuw artikel op mijn blog. De laatste keer dat ik een review voor jullie had is ook alweer bijna zes miljoen jaar geleden. Ondanks ik nu eigenlijk heel hard moet leren voor mijn scheikunde toets die ik morgen heb (vandaag voor jullie), maar goed iedereen weet toch dat dat een kansloze actie is! Daarom heb ik vandaag een review voor jullie van een product van Zoella Beauty (waarvan anders ook he haha) en dit keer een handcrème.

Zoals we gewent zijn bij de producten van Zoella Beauty ziet de verpakking er altijd heel leuk uit! Dit keer is de verpakking rood met rosé goudachtig. Natuurlijk om lekker in de kerststemming te komen, aangezien dit van de kerstcollectie is! Je krijgt de handcrème in een mooie kartonnen verpakking, waardoor het product nog een stuk luxer aanvoelt.

Op de voorkant staat:
Show your hands some love with this heavenly scented, super moisturising gingerbread and warm vanilla hand cream. Enriched with nourishing Shea Butter, Vitamin E, a pinch of ginger and dash of vanilla to leave hands feeling silky smooth and soft to the touch
De tube beval 90mL wat redelijk veel voor een handcrème is! Hierdoor kun je er lekker lang mee doen. Op de achterkant van de kartonnen verpakking staan ook alle ingrediënten.De dop is wel wat bijzonder, maar verder is hij er gewoon gemakkelijk vanaf te draaien en doordat de dop aan de onderkant breed is kun je hem ook gewoon op de dop neerzetten als je dat zou willen zonder dat het omvalt. De crème is gewoon wit en lekker romig.

Zodra je de dop opendraait komt je een geur te gemoed van vers gebakken speculaas met vanille en het ruikt echt ontzettend lekker en kerstig! De handcrème is in het begin wel een beetje plakkerig/vettig maar dat trekt redelijk snel weg en dan heb je heerlijk lekkere zachte handen! Zeker fijn met dit koude weer en heel veel schrijven want toetsweek. Ik vind dat Zoë er weer in geslaagd is een ontzettend leuk product te maken, die ook echt naar kerst ruikt!

De Hungry Hand Hand Cream kun je kopen bij feelunique.nl voor €7.04. Wat zeker niet goedkoop is voor een handcrème maar ik vind hem zeker het geld waard! Trouwens ook heel leuk om te geven voor/tijdens kerst :D. Ik heb hem voor mijn verjaardag gekregen van Sophie :). Als je trouwens alle dingen wil zien die ik voor mijn 18e verjaardag heb gekregen, klik dan hier.

Heb jij al iets van de Zoella Beauty Kerstcollectie gebruikt?
Liefs,
Floor

Reacties