Mijn 18e verjaardagsfeestje!


Jeej! Het artikel van vandaag gaat over mijn 18e verjaardagsfeestje! Ik ben dinsdag 1 november 18 jaar geworden en heb dat afgelopen zaterdag met al mijn vriendinnen gevierd! Zoals je hier op de fto kan zien heb ik heel veel leuke dingen gekregen, binnenkort kunnen jullie daarom ook een What I Got For My 18th video verwachten. Benieuwd welke snacks ik had en hoe het er uitzag? Lees dan snel verder :)

Natuurlijk waren er de standaard dingen aanwezig als chips, popcorn etc. Maar Sophie en ik vinden het ook altijd erg leuk om wat bijzondere dingen te maken. Ik zeg trouwens Sophie en ik omdat ze mij ging helpen met het maken. We gingen dit keer voor een wat simpeler thema met wat simpelere dingen dan vorig jaar, maar alsnog zijn ze erg leuk geworden!

We hebben dit keer voor iedereen een glutenvrije cupcake gemaakt met botercrème (ik mag geen gluten vandaar haha) Het recept daarvoor heb ik al eens eerder op mijn blog gedeeld en die kun je hier terug vinden, zowel in video vorm als gewoon geschreven! We hebben de botercrème heel zacht paars gemaakt door blauwe voedselkleurstof te mengen met roze. Bovenop zitten nog suikerhartjes van Dr. Oetker en gekleurde parels in roze, paars en wit van de Jumbo.

Wie lust er nou geen oreo's (ik maar hey wat boeit dat). Ik weet dat al mijn vriendinnen oreo's heel lekker vinden, maar ik vond standaard oreo's zo saia. Daarom besloten we ze in witte chocola te dippen voor de helft, vervolgens meteen er suikerhartjes overheen te doen en daarna op een bakpapiertje in de koelkast gelegd zodat de chocola opnieuw hard kon worden. In eerste instantie probeerde we een marble effect te maken met kleurstof maar op een of andere manier wil gewone voedselkleurstof het niet zo goed doen met gesmolten chocola.. (jammer!)


Er hingen door het hele huis gewoon papieren vlaggetjes in alle kleuren van de regenboog maar voor die ene special touch heb ik ook deze 18 vlaggetjes gekocht bij de Xenos in het roze (dat paste goed bij het thema roze en wit). Ook hadden we nog een hele lange lichtslinger op gehangen zodat het gewone licht niet aan hoefde :).
Natuurlijk moesten er ook allemaal foto's gemaakt worden. Want ja je hebt niet uren aan je haar en make-up besteed zodat niemand het kan zien haha. Hier staan drie foto's met mijn vriendinnen waarvan ik weet dat ze het niet erg vinden om hier te shinen haha, Mijn jurkje is trouwens van Pull & Bear, maar wel al van een jaartje of 2 geleden, dus die kun je niet meer kopen.

Ik heb in ieder geval een super leuke avond gehad en heb écht super leuke dingen gekregen!

Vind jij feestjes ook zo leuk?
Liefs,
Floor

Reacties