Last Minute DIY | Halloween decoratie


Halloween is alweer bijna (en dus mijn verjaardag (1 november) ook, whoop whoop). Speciaal voor de mensen die nog een Halloween Party gepland hadden of gewoon toch hun kamer op een beetje een Halloween manier te versieren, zonder veel geld uit te geven. Dan ben je hier op het juiste adres. Ik heb namelijk 3 hele makkelijke en goedkope DIY's voor jullie!Dit is waarschijnlijk degene waar je het minst voor hoeft te doen. Je hoeft alleen maar zo veel oranje ballonnen op te blazen als je zelf wil, vervolgens pak je zo'n dikke zwarte watervaste stift en kun je er gezichtjes optekenen die je anders in je pompoen had kunnen maken. Super easy, super cheap en ook nog eens heel leuk! Op Google kun je gewoon leuke ideetjes vinden voor gezichtjes!


Als je een party hebt is dit volgens mij super leuk om als lampen te gebruiken. Je hebt er niet zo veel voor nodig! Zo'n 2/1,5 liter verpakking waar melk in zit, een dikke zwarte watervaste stift en lampjes die op batterij gaan (of van die nepkaarsen kunnen natuurlijk ook). Natuurlijk moet je eerst zorgen dat alle melk er uit is en dat je hem goed hebt omgespoeld/droog gemaakt. Vervolgens ga je met een mesje (doe alsjeblieft voorzichtig) het bovenste gedeelte er afhalen, dus rondom de dop. Dan is het tijd om je zwarte stift te pakken en het gezicht van een spookje te maken. Vervolgens kun je de lampjes er in doen, en voila.
Deze laatste DIY is ook nog eens heel leuk als snack of om te trakteren. Je hebt namelijk nodig: lolly's, zakdoekjes, zwarte stift, kleine haarelastiekjes. Wederom is dit een super makkelijke DIY. Je pakt je lolly en je zakdoekje. Vervolgens doe je het zakdoekje om het ronde deel van je lolly, elastiekje er om en het is alweer tijd om gezichtjes te tekenen. Zo zijn deze super leuke Halloween snack traktaties alweer klaar en zijn ze niet onwijs schattig?

Dit waren dan mijn 3 super makkelijke, snelle en goedkope DIY's, wat wil je nou nog meer. 

Ga jij nog een Halloween party geven?
Liefs,
Floor

Reacties

Een reactie posten