Review Lush Bath Bomb Sex Bomb


 Lush, wat ben je toch geweldig. Toen ik een tijd geleden met Sophie naar Haarlem ging om onder ander schoolspullen te kopen, waren wij ook nog even gestopt bij Lush. Ik vond het wel weer eens tijd voor een heerlijke bath bomb, die zijn nou eenmaal mijn favoriet! Dit keer ging ik voor Sex Bomb!
De bath bomb is mooi roze met paars en in het midden zit nog een klein roosje, erg schattig! Op de site van lush staat:
Waarom je deze zou gebruiken? Waarom denk je! Sex Bomb zit vol essentiële oliën die al eeuwen gebruikt worden als lustopwekkers: jasmijn en ylang ylang. Een druppeltje scharlei zorgt ervoor dat je niet in paniek raakt en een heldere kijk op de zaken blijft houden. Gebruik voor een spannende date, of deel met een lover die je al jaren kent.

Nou heb ik hem niet gebruikt voor een spannende deed of met een lover die ik al jaren niet heb. Ik ging lekker hiermee in bad de laatste dag van de zomervakantie. Nog even extra ontspannen voordat het drukken examenjaar ging beginnen.


Toen was het tijd voor het leukste moment, namelijk de bath bomb daadwerkelijk in bad doen. Het water wordt prachtig roze en er drijven rozenblaadjes in van het roosje in het midden. Ik vind de geur echt ontzettend lekker, maar zou echt oprecht niet weten hoe ik hem zou moeten beschrijven. Wie wordt er nou niet gelukkig van een roze bad?

Deze Bath Bomb kun je kopen bij Lush winkels en online voor €4,95.

Wat is jouw favoriete bath bomb?
Liefs,
Floor

Reacties