Shoplog | H&M, Lush, Kruidvat met Sophie + NIEUWS


Het is een poosje gelden dat ik weer eens echt lekker ging winkelen. Afgelopen woensdag heb ik dat maar weer eens gedaan met Sophie! Wij gingen een dagje naar Haarlem om onder andere schoolspullen te kopen! maar we kochten ook nog heel wat andere leuke dingetjes. Als je benieuwd bent naar de dingen die we gekocht hebben en naar het nieuws dat ik jullie te vertellen hebt, lees dan snel verderDit was dan alweer alles wat wij gekocht hadden in Haarlem (- de schoolspullen). Als je deze video's nou leuk vind en niet wil missen, vergeet je dan vooral niet te abonneren op mijn YouTube Kanaal! Ik zou dat ontzettend leuk vinden! Meer details en informatie staan in de beschrijving van mijn video!

Morgen gaat er trouwens wat bijzonders startenn op mijn YouTube kanaal, de hele week (van maandag tot zondag) komen er back to school video's online! Morgen trappen we af met een back to school schoplog. Op mijn blog komen de video's en dag nadat ze online zijn gekomen op mijn YouTube kanaal! Ik noem deze week #BACKTOSCHOOLMETFLOOR dus het kan zijn dat je dat nog wel eens voorbij ziet komen!

Liefs,
Floor

Reacties