Review Action Poriën strip


De review van vandaag gaat over de neusstrips van de Action, om je poriën schoon te maken. Ik heb deze ooit een aantal jaren al eens gekocht, maar kan mij niet meer zo goed herinneren wat ik er precies van vond. Toen ik met Sophie naar Haarlem ging kocht ik nog maar eens een pakje en vandaag ga ik ze voor jullie reviewen! Wil je weten of deze goedkope neusstrips echt werken? Lees dan snel verder!
De neusstrips komen in dit kartonnen doosje en er zitten er in totaal zes in. Zoals je kunt zien zijn het reinigende poriënstrips, die mee-eters verwijdert, de poriën reinigt en geschikt is voor alle huidtypen. Verder is het niet zo veel bijzonders aan de verpakking.

Op de achterkant van het doosje staat vervolgens hoe je de strip aan moet brengen en wat er allemaal in de strip zit. Het is met plaatjes uitgelegd zodat je het letterlijk na kunt doen. Eerst reinig je je neus met bijvoorbeeld make-up remover of een facewash, daarna maak je je neus goed nat en vervolgens plak je de strip er op. Dat is prima te doen dus!

In het doosje zitten zes van die zakjes met een neusstrip er in. Zo kun je ook gewoon makkelijk de zakjes bewaren of meenemen. Op de zakjes staat namelijk exact hetzelfde als op het doosje staat.


Als je het zakje dan openmaakt tref je de neusstrip aan. Hij zit nog geplakt op een plasticje, mocht je dat niet goed kunnen zien. En het witte voelt een beetje als de binnenkant van een pleister, haha.Zo plak je hem dan vervolgens op je neus. Wat ik gedaan heb: 
 • Mijn gezicht gereinigd met een niveau facewash 
 • Vervolgens mijn neus goed nat gemaakt
 • de strip er op geplakt
 • de strip nat gemaakt (stond nergens op de verpakking maar ik heb het een keer geprobeerd met water er op en een keer zonder, en met werkt aanzienlijk beter.
 • De neusstrip laten zitten tot dat hij helemaal opgedroogd is (heb hem zo'n 10 à 15 minuutjes laten zitten).
Toen kwam het leukste moment, de strip er afhalen. Ik heb jullie de foto bespaard want het was echt ontzettend goor, wat wel betekent dat het erg goed gewerkt heeft. Alleen op het puntje van mijn neus ging het nog niet helemaal naar mijn wens, maar verder ging het echt top.

Ik heb eigenlijk nu al spijt dat ik niet meerdere pakjes gekocht hebt, ze zijn volgens mij maar €0,89 en dan krijg je 6 neusstrips! Nou voor dat geld kun je ze echt niet laten liggen. Je kunt ze bijvoorbeeld ook gewoon gebruiken op je kin als je daar ook wat mee-eters of wijde poriën hebt! Ik kan deze neusstrip zeker aan iedereen aanraden en ik ga binnenkort maar eens lekker een nieuw pakje kopen :D

Heb jij deze neusstrips al eens geprobeerd?
Liefs,
Floor


Reacties

 1. Voor dat geld wil ik het ook wel eens testen! Op naar Action. Duidelijke review :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben nog steeds op zoek naar neusstrips die goed werken, en dit klinkt iig wel goed! Het werkt trouwens meestal nog beter als je van tevoren even boven kokend water stoomt, dan gaan je poriën namelijk verder open :)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten