To Do List Juli

Hoe kan het alweer juli zijn? Voor mijn gevoel is het nog steeds ergens in februari. Nou moet ik eerlijk toegeven dat het weer ook niet echt mee helpt, want ik had op zich wel een lekker zonnetje gewild. Vandaag heb ik weer eens een to do list voor jullie, met allemaal dingen die ik deze maand moet/ga doen. Gisteravond heb ik in ieder geval al een feestje gehad omdat al mijn vriendinnen nu officieel geslaagd zijn!Eindelijk Kyra weer eens zien - Voor de mensen die het niet meegekregen hebben het afgelopen jaar. Kyra is een meisje dat woont in Duitsland en ze is drie weken lang mijn hostsister in Amerika geweest. Nu ga ik morgen haar eindelijk weer eens zien omdat ze naar Amsterdam komt met haar ouders en ik heb echt zo veel zin je wil het niet weten.

Boeken inleveren en rapport ophalen - Niet aankomende week, maar de week erop moet ik mijn boeken alweer inleveren en ga ik mijn rapport ophalen. Op dit moment wacht ik nog op mijn cijfers van de toetsweek en heb er pas 3 terug op het moment dat ik dit typ (vrijdagavond). Ik heb namelijk een 3,4 voor scheikunde en sta dus op mijn rapport een 5,13. Zolang dat de enige is heb ik geen probleem. Een 6,4 voor Nederlands en een 5,5 voor Wiskunde.

Work work work work work work - De vakantie begint bijna voor mij en dat betekent dat ik lekker veel moet gaan werken. Aangezien ik in de meivakantie al op vakantie geweest ben gaan we nu niet nog een keer dus daar heb ik mooi alle tijd voor als al mijn vriendinnen wel lekker weg zijn.

Kamer veranderen  - Het wordt wel weer eens tijd om mijn muren een nieuw kleurtje te geven en om te schuiven met mijn meubels. Dat is ook iets wat ik met mijn moeder ga doen halverwege of eind juni.

Meer YouTube/bloggen - ook staat op mijn planning om weer meer YouTube video's te gaan maken en om meer te gaan bloggen. De laatste dagen heb ik het bloggen wel weer enigszins opdreef, maar mijn YouTube is nog steeds 14x niks en dat vind ik echt zonde want vind het super leuk om te doen. Misschien film ik dit weekend nog wel eens een leuke video!

Wat staat er op jouw to do list voor juli?
Liefs,
Floor

Reacties

  1. Zo leuk dat je Kyra weer gaat zien! Ben benieuwd naar je blogs en youtubes :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik wil binnenkort ook weer meer gaan bloggen! Let's do this :)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten