WINACTIE: €30 Shoptegoed bij Hoesjes-Outlet


Heey! Dit keer heb ik weer eens een winactie! Ik weet hoe leuk jullie de vorige winactie vonden, dus ik vond het wel weer eens tijd voor een nieuwe.We kunnen nu ook meteen mijn nieuwe lay-out vieren en natuurlijk dat heel veel mensen hun examens gehaald hebben en anders gaan knallen tijdens de herkansingen! Ben je benieuwd hoe je kans kan maken op deze prijs? Lees dan snel verder!Hoesjes-Outlet is een website met telefoonhoesjes (DUH), maar ook opladers en andere accessoires.
Ze hebben hoesjes voor de Iphone (SE, 5/5S, 5C, 6/6S, 6/6S plus), voor Samsung Galaxy (S4,S5, S6, S7) en voor de Huawai (P8, P8 Little, P9).

Je moet wel even goed kijken of jouw telefoonsoort er tussen staat anders is het namelijk zonde als je mee doet en wint en er dan vervolgens niks mee kunt! http://www.hoesjes-outlet.nlNu is waarschijnlijk het enige wat je nog wil weten, hoe je mee kunt doen aan deze winactie en tot hoelang hij duurt. De winactie zelf duurt tot vrijdag 8 juli, dan ga ik de winnares een mailtje sturen en dan zie je vanzelf wat er gaat gebeuren. Maar goed, wat je moet doen om kans te maken:

-Mij volgen op Bloglovin'
- Reageren op dit artikel dat je mee doet + je email achterlaten zodat ik contact met je kan opnemen. (als je niet op mijn blog kunt reageren mag dat ook via de winactie foto op mijn intstagram! Zolang je maar gewoon alle dingetjes doet die moet :))

Wat kun je doen om meer kans te maken?
- Mij volgen op Instagram (+1)
- Mij volgen op Twitter (+1)
- Mij volgen op YouTube (+2)
- Dit artikel/de foto delen op instagram/twitter (+1)
- Facebookpagina liken van Hoesjes-Outlet (+1)

Veel succes!
Liefs,
Floor

Reacties

 1. Wat leuk!! Mijn hoesje is net kapot...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vergeet niet een geldig e-mail adres achter te laten en de dingetjes te doen die je moet doen om kans te maken! x

   Verwijderen
 2. Oeeh ik doe graaag mee! (Ik volgde je al op YouTube) Heb je net even snel gevolgd op bloglovin' :D
  E-mail: louannedarenbrecht@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super. Een nieuw hoesje is altijd welkom. Maar het kan goed zijn dat ik dan voor een powerbank ga. In elk geval doe ik graag mee.
  sepia [at] home . nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw super leuke actie!
  Heb net een nieuwe telefoon dus kan wel een hoesje gebruiken :)

  Je linkjes naar je social media doen het niet bij mij maar het volgende gevonden en extra gedaan:


  - Mij volgen op YouTube (+2)
  - Facebookpagina liken van Hoesjes-Outlet (+1)

  Fijne dag

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten