Top 4 Inspirerende Vrouwen


Heey! Het is alweer een hele tijd geleden dat ik een artikel op mijn blog heb geplaatst. Op een of andere manier kwam het er maar steeds niet van en ik had ook niet echt de inspiratie om over dingen te schrijven. Vandaag heb ik in ieder geval weer een artikel voor jullie en dit keer met vrouwen/meiden die mij inspireren. Ben je benieuwd wie er in dit lijstje staan? Lees dan snel verder.Jiami

Velen van jullie kennen waarschijnlijk wel de mooie 16-jarige Jiami. Buiten het feit dat het gewoon echt een prachtig meisje is om naar te kijken vind ik haar ook heel inspirerend. Dat ze in de vijfde klas gewoon haar profielwerkstuk al gaat maken, zodat ze volgend jaar meer tijd heeft voor andere dingen. Haar lievelingsboek is 'De ontdekking van de Hemel' van Harry Mulisch (heeft meer dan 900 pagina's). De manier waarop ze praat over de dingen waar ze dol op is, zoals kunst en geschiedenis, ik vind het echt geweldig. Ergens zorgt het er juist voor dat ik zin heb om dingen te gaan doen. Floor ga nou eens gewoon een week keihard leren voor je toets, doe het gewoon. Eigenlijk ben ik haar daar erg dankbaar voor dat ik die gedachtes krijg. Een feit is zeker en dat is dat Jiami zeker op nummer 1 staat in mijn lijstje.

Lilia

Lilia is wel eens vaker voorbij gekomen op mijn blog, ik vind het gewoon een super meid! Ze is een rechtenstudenten die toegelaten is aan de twee jarige master. Haar doel om cum laude haar bachelor af te ronden vind ik echt prachtig. Ze werkt er super hard voor, want dat is echt iets wat ze wil. Ik zou daar echt nog heel wat van kunnen leren, want ik denk altijd 'nah gaat mij toch niet lukken'. Eigenlijk moet je instelling zijn 'let maar eens op hoe goed ik dat kan'.

Zoe Sugg

Natuurlijk moet mijn ultieme girl crush ook in dit rijtje staan. Ik vind Zoe echt een prachtige verschijning. Ik ben eigenlijk in eerste instantie helemaal geen grote lees liefhebber, totdat ik weer eens een goed boek gepakt heb en helemaal in mijn eigen wereld ben. Zoe had laatst een video gemaakt met voor haar Book Club keuzes. Ik krijg opeens zin om al die boeken te kopen en dan het liefst allemaal te gelijkertijd nog te gaan lezen. Of hoe je ziet hoe zij met haar paniekaanvallen zo veel al bereikt heeft, ik vind dat echt ontzettend knap en inspirerend.

Cassey Ho

Dit is wel een hele ander vorm van inspiratie dan die ik krijg van de drie mooie meiden hier boven, maar dit is zeker inspiratie die in dit lijstje thuis hoort. Door haar YouTube video's krijg ik gewoon zin om workouts te doen, ik krijg gewoon zin om bij wijze van spreken 3 liter water te drinken en dan ook nog eens 30 keer de trap op te rennen. Iets in haar is zo sprankelend dat je gewoon zin krijgt om dingen te doen waar je eigenlijk liever geen zin in hebt. Ik denk dan steeds weer als ik haar video's zie: "Floor in 28 minuten kun je een hele workout doen voor je hele lichaam, DOE HET". Want als we even eerlijk zijn, die 28 minuten van je dag kun je best missen om even wat goed voor je lichaam te doen toch?

Wie vinden jullie echt inspirerende vrouwen?
Liefs,
Floor

Reacties

  1. Oh wauw! Ik kende eigenlijk alleen Zoe en Jiami dus ga even snel bij de andere twee kijken :D. Je lay-out is trouwens echt super leuk geworden

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten