Review | Zoella Beauty Double Créme Body Lotion


Heey! Ik heb weer eens een review voor jullie. Zoals vele van jullie wel weten van jullie wel weten heb ik 's wereld grootste obsessie heb met de producten van Zoella. Zo was ik ook razend enthousiast toen er weer een nieuwe collectie uitkwam. Vandaag heb ik een review voor jullie van de Zoella Beauty Double Crème Body Lotion van de Sweet Inspiration lijn!

De body lotion komt in een knijpbare verpakking, hierdoor kun je goed doseren hoeveel product je er uit wil hebben, De verpakking is licht roze met een meer crème rozige kleur. Het oogt heel erg schattig en alleen daarom zou ik hem al gewoon kopen. Verder staat de tekst er met paarse letters op en aan de bovenkant staat nog een gouden 'Z'.


De producten van Zoella zijn niet getest op dieren! Over de crème:
Treat yourself to a dollop of indulgence with this macaron scented Zoella Beauty Double Créme Body Lotion.

Enriched with nourishing sweet almond oil, cacao and honey it will leave your skin feeling beautifully soft, silky and smelling totally irresistible.
Er zit wel aardig wat parfum is dus als je huid daar niet tegen kan zou ik dit product overslaan!


Zodra je alleen maar de dop open doet komt er al een hele zoete geur je neus tegemoet. Het is een macaron scented body cream. Ik weet niet echt hoe macarons ruiken maar we kunnen zeker zeggen dat de geur behoorlijk zoet is. Normaal ben ik daar helemaal niet zo fan van, maar op een of andere manier heeft dit wel wat. De geur is wel heel erg sterk en aanwezig en blijf je ook behoorlijk goed ruiken. Wat dat betreft heb je helemaal geen parfum meer nodig want je ruikt al behoorlijk sterk en lekker van alleen je bodylotion!

Je kunt de producten van Zoella Beauty kopen bij onder andere feelunique.com. Daar koop ik altijd al mijn Zoella producten. De Double Crème Body Lotion kost €6,60 en dan krijg je 160 mL en een onwijs schattige verpakking.

Heb jij al iets geprobeerd van de Sweet Inspiration Lijn van Zoe Sugg?
Liefs,
Floor


Reacties