6 Films die je nooit vaak genoeg kunt kijken

We hebben allemaal wel van die films die je al heel vaak gezien hebt, maar toch elke keer als je een film weer wil gaan kijken zin in hebt. Eigenlijk is dit een heel erg lang lijstje dus waarschijnlijk zul je hier binnenkort nog een deel twee van zien. Wil je weten welke films er op mijn lijstje staan? Lees dan snel verder!Mamma Mia - Dit is echt al een van mijn favoriete films sinds ik hem in de bioscoop heb gezien in ik geloof 2008. Ik heb hem in de periode dat ie draaide in de bioscoop al vijf keer gezien, volgens mij zegt dat wel genoeg haha. Ik word altijd meteen blij als ik die film zie en ga altijd helemaal mee zingen met de liedjes.

Grease - Met Grease heb ik exact hetzelfde als met Mamma Mia alleen komt Grease uit 1978, dus die heb ik niet in de bioscoop gezien. Soms gaat mijn voorkeur wel uit naar Mamma Mia puur en alleen door de prachtige locatie. Maar hier zijn de liedjes ook echt geweldig en ook al kan je driekwart film meepraten, het blijft gewoon leuk.

High School Musical - Hoe vaak ik deze films al gezien heb zou ik eerlijk gezegd niet weten, te veel om te tellen op twee handen in ieder geval. Ik keek vroeger altijd met mijn broer en zusje High School Muscial 2 (en met altijd bedoel ik bijna elke avond in de zomervakantie). We waren dan alle drie ook een van de hoofdrolspelers en gingen helemaal meezingen. Ik moet eerlijk toegeven dat ik soms nu nog steeds heel veel zin heb om er naar te kijken en dat doe ik dan ook gewoon met alle plezier.

Inside Out - Deze Disneyfilm is relatief nieuw, zeker gezien de andere films van dit rijtje tot nu toe. Ik vind het idee zo geweldig bedacht en ook ontzettend leuk uitgevoerd. Ik ging hem gister ook weer kijken terwijl ik eigenlijk moest leren voor de laatste toets van mijn toetsweek (maar kon de motivatie even niet opbrengen). Als je deze film nog nooit hebt gezien raad ik het je zeker aan!

The Lucky One - Als je het mij vraagt is dit een van de beste en leukste films van Nicholas Sparks (en dat is nog al wat voor mij om te zeggen aangezien ik elke film van hem geweldig vind). We kunnen er nou eenmaal niet omheen, Zac ziet er verdomde goed uit zo lekker afgetraind. Buiten dat vind ik heel de verhaal lijn leuk en ook al heb ik hem ondertussen 10 keer gezien ik moet nog steeds huilen bij sommige stukjes, ondanks ik weet dat ze gaan komen.

Mean Girls - Ik denk dat we het er wel allemaal overeen zijn dat deze film gewoon geweldig is. Sommige films gaan gewoon nooit vervelen en blijven gewoon geweldig, dit is zeker daar een goed voorbeeld van. Ook de quotes van die film zijn echt geweldig. "On Wednesdays we wear pink".


Welke films staan er in ieder geval op jouw lijstje?
Liefs,
Floor

Reacties

 1. Ik heb alleen Inside Out nog niet gezien, maar daar ben ik nu toch wel erg benieuwd naar geworden! De anderen zijn echt ge-wel-dig (:

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ohhh moet je echt snel doen! Hij is zo ontzettend leuk :)

   Verwijderen
 2. Deze films zijn allemaal zo leuk :), ik ben ook fan van Mamma Mia :).
  Xoxo, leoniae(.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oei jaa! Grease en Mamma Mia blijven zo leuk! Ik kan ook the Notebook en de titanic keer op keer weer kijken haha. O en Pirates of the Carribean haha..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ohh ja The Notebook is ook echt typisch zo'n film die je heel vaak kunt kijken!

   Verwijderen

Een reactie posten