Review | Freedom Pro Lipstick Red & Pink


Vandaag heb ik weer een review voor jullie. Zoals ik in mijn laatste review al verteld had (klik hier om het te lezen) kocht ik naast een nude lipstick van Freedom ook nog twee roodroze tinten. Vandaag ga ik jullie vertellen wat ik van deze twee lipticks vind!De eerste lipstick die ik heb is: Freedom Pro Lipstick Pink 104 Wildflower. Het is een beetje een milky roze kleur, die waarschijnlijk geschikt is voor iedere dag. De verpakking ziet er hetzelfde uit als de Freedom Pro Bare lipsticks, je kan dus wederom de kleur zien aan de onderkant van de lipstick!

Freedom Lipstick Red 110 Bron With It is een hele mooie roodroze kleur. Het is zeker een van de kleurtjes waar ik de afgelopen tijd echt dol op ben geweest. Er is duidelijk kleur aanwezig maar het is nog lang niet zo fel al sommige andere lipsticks die ik heb. Wederom is de verpakking weer prima en en vind ik het erg handig dat je de kleur kan zien.
Ik kreeg op een of andere vervelende manier de foto's niet helemaal scherp, maar je kunt in ieder geval goed het effect zien van de lipsticks. Zoals je kunt zien in de onderste foto zijn alle twee de lipsticks alles behalve mat en hebben ze een glanzende finish. Verder is de pigmentatie ook prima, zeker als je beseft wat je er voor betaald hebt.

104 Wildflower is inderdaad een milky roze kleur. Als je goed kijkt naar de rechter foto zie je wel dat het niet altijd even egaal aanbrengt. Gelukkig valt het niet heel erg op omdat het een zacht kleurtje in, van een afstandje zie je het trouwens niet eens.

110 Born With It is zeker mijn favoriet. Ik ben dol op dit soort rood/roze kleurtjes die wel aanwezig zijn, maar niet zo heel erg opvallen. Deze lipstick bracht een stuk egaler aan dan Wild Flower. De formule van de lipstick is erg fijn en het voelt bijna alsof je een lipbalsem op hebt.

De lipsticks blijven ongeveer 2/3 uur mooi zitten, daarna kunnen ze wel een touch up gebruiken. Je kunt gerust een glaasje drinken nemen zonder dat je je meteen zorgen moet maken, dat vind ik in ieder geval altijd fijn. Kort samengevat ben ik echt dol op deze lipsticks. Ik vind het wel een beetje jammer dat Wildflower niet zo heel egaal aanbrengt, maar van een afstandje zie je dat niet eens. Misschien doet een milky roze lipliner er onder ook wel wonderen. Born With It heeft hier gelukkig geen last van en is een prachtig rood/roze kleurtje.

Je kunt de lipsticks van Freedom kopen bij onder andere Boozyshop en Make-up Musthaves. Ik kocht mijne bij Boozyshop! En ze zijn maar €1,99 er stuk! Dat is nog goedkoper dan de lipsticks van Essence. Dit is dus een perfecte gelegenheid om eens een kleurtje te proberen waar je niet helemaal zeker van bent of het je wel staat, dan heb je niet in een keer zo veel geld weggegooid!

Heb jij al eens een Freedom Pro Lipstick geprobeerd? 
Liefs,
Floor

Reacties

 1. Eerlijk gezegd vind ik de huls niet súper mooi, maar dat is het belangrijkste ook niet. Een touch up na een paar uur vind ik niet zo erg! Ze staan je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt er zijn zeker mooiere lipstickverpakkingen te vinden, maar goed voor die €1,99 maakt het mij allemaal niet zo veel uit, haha. Dankjewel! x

   Verwijderen
 2. Oooh wat een leuke kleurtjes, helemaal mijn ding! Staan jou erg leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten