Review | Essence Velvet Matt Lipstick 08


De inspiratie voor mijn blog is op dit moment ver te zoeken en hoe dat komt weet ik ook niet, dat is ook meteen de reden waarom er niet zo veel online komt. Ik kan simpelweg gewoon niks verzinnen. Maar gelukkig heb ik vandaag wel een artikel voor jullie en dit keer weer eens een lipstick review!

Het is heel lang geleden dat ik een lipstick van Essence had gekocht, dus ik vond het wel weer eens tijd voor een nieuwe lipstick! Ik vind het vooral leuk dat de lipstick huls de kleur van de lipstick heeft, is toch net wat anders dan een zwarte lipstick huls die we al zo vaak zien.

De "velvet lipsticks" komen zowel voor in de nude longlasting lijn als in de longlasting lijn. Er zijn vier nieuwe kleuren waarvan ik de kleur 08 koos!

Over de lipstick:
eeuwig nude! dé trend… nu ook voor je lippen. de lichte, crèmige textuur voelt prettig aan op je lippen en biedt langhoudende resultaten natuurlijke schoonheid – de nude trent past absoluut bij elke beauty! 

Deze lipstick is een koele nude tint met een lichte neiging naar grijs. Ik vind het super tof want dat is weer wat anders dan de "standaard nude". Er zijn periodes geweest waarin ik heel vaak een rode of in ieder geval een fel kleurige lipstick op had, terwijl ik nu heel vaak ga voor de nude tinten. Lekker makkelijk en kan overal bij!


De lipstick voelt fijn aan op je lippen en is ook nog eens makkelijk aan te brengen. Hij overleeft prima een maaltijd en lekker wat drinken wat altijd fijn is. En omdat het een nude tint is valt het ook niet op als het een beetje weggevaagd is!

Je kunt de lipstick kopen bij Kruidvat voor €2,39. Dat is een ontzettend fijn prijsje voor een leuke lipstick!

Heb jij ook al een van de vier nieuwe kleuren geprobeerd?
Liefs,
Floor

Reacties

Een reactie posten