LOTD | Easy Peasy + Review Make-up Revolution Euphoria Palette Bronzed Euphoria


Vandaag heb ik weer eens een look of today voor jullie, inclusief een kleine review van een super tof pallette! Alle producten die ik heb gebruikt zijn budget dus dat is altijd fijn en daardoor ook makkelijk voor iedereen om na te maken. Ben je benieuwd welke producten ik heb gebruikt voor deze look? Lees dan snel verder.
Dit zijn op een paar kwasten na alle producten die ik gebruikt heb om deze look te maken! Zoals je ziet heb ik alleen maar betaalbare merken gebruikt. Het duurste item is de lipgloss van Tanya Burr, maar daar kun je elke andere lipkleur natuurlijk voor in de plaats doen.

Voor de basis gebruikte ik mijn geliefde Catrice All Matt Plus foundation in de kleur 010 light beige. Ik bracht hem aan met de Boozy Cosmetics Sponge Firm, wat echt mijn favoriete aankoop van het moment is. Daarna gebruikte in nog de Freedom Pro Conceal and Correct Light (hier komt binnenkort nog een review van online!).

Om alles af te poederen gebruikte ik de Essence all about matt! fixing compact powder. Dit is een product dat ik echt al jaren gebruik en ik super fijn vind.

Mini Review

Voor oogschaduw, blush, bronzer en highlighter gebruikte ik dit Make-up Revolution Euphoria Palette in de kleur Bronzed Euphoria. Dit is een super fijn palette ook om ergens mee naar toe te nemen, omdat eigenlijk alles in dit palette zit. Er zitten zes shimmer oogschaduws in, een bronzer, highlighter en als laatst nog een blush!


Zoals je kunt zien is de pigment best wel goed. De oogschaduws voelen niet korrelig aan, maar juist heel zacht. et zeflde geld voor de bronzer, highlighter en blush. De bronzer is het enige matte product wat in dit palette zit.

Je kunt dit palette kopen bij onder andere Boozyshop en Make-up Musthaves voor €7,99.
Ik vind hem echt super fijn, zeker om mee te nemen op reis of als ik ergens anders heen ga!


De oogschaduw is heel simpel. Ik deed de licht roze kleur (2e) op mijn bewegend ooglid en de bronzer in mijn arcadeboog. De aller eerste kleur deed ik nog als een highlight in mijn binnenste ooghoek en op het wenkbrauw bot.

Ook gebruikte ik de highlighter en blush uit dit palette.


Voor mascara gebruikte ik de Essence Forbidden Volume mascara van Essence. Deze kreeg ik bij mijn Cosmogirl. Ik gebruik eigenlijk altijd de Too Faced Better Than Sex Mascara maar die is zo goed als op en ik heb nog geen zin gehad om een nieuwe te kopen.

Toen was het alweer tijd voor mijn favoriete deel van de look, de lippen. Ik gebruikte deze lipgloss van Tanya Burr Cosmetics in de kleur Berry Picking.


En dit was dan alweer de uiteindelijke look geworden! Helemaal niet moeilijk en zo gedaan!

Willen jullie vaker dit soort LOTD zien met een kleine review er in?
Liefs,
Floor

Reacties