10x Leuke Moederdag Kaarten


Heey! Aangezien het 8 mei alweer Moederdag is leek het mij leuk om een aantal van mijn favoriete Moederdag kaarten met jullie te delen! Dit is hetzelfde soort artikel als ik toen gedaan heb met Valentijnsdag, omdat die erg goed in de smaak viel! Ben je benieuwd welke leuke kaarten ik heb verzameld? Lees dan snel verder :)Links: Ik ben dol op kaarten met kusjes, volgens mij is dat ook erg leuk voor Moederdag! Verder is ie heel basic maar wel super leuk.
Midden: Rozen, die doen het altijd goed. Deze leuke kaart met een roos er op is goed voor de niet zulke rijke studenten onder ons die wel een leuk kaartje voor hun moeder willen kopen, maar een volle bos rozen eigenlijk iets te duur is!
Rechts: Ik vond deze gewoon heel schattig met dat licht roze op de achtergrond en die twee paarse vlindertjes, cute!

Links: In een maatschappij waar mobieltjes enzo erg hip zijn, is dit zeker een leuke kaart!
Midden: Met deze tekst is waarschijnlijk iedereen het wel eens en buiten dat is de kaart ook nog eens heel erg schattig :D.
Rechts: Dit is waarschijnlijk mijn favoriet. Ik ben dol op kusjes en zeker omdat ze hier allemaal anders zijn. En je kan je moeder nooit genoeg liefde geven!


Links boven: Hier is iedereen het waarschijnlijk wel mee eens: "De beste mama van de wereld is die van mij!"
Rechts boven: Deze is heel simpel, maar wel erg schattig door het wit met de licht roze tulpen. Zeker leuk als je moeder haar favorieten bloemen tulpen zijn.
Links onder: Iets aan deze kaart is zo vrolijk en lente achtig! Ik word er spontaan blij van.
Rechts onder: Hier heb je dezelfde tekst en het zelfde printje,maar nu in het klein en op een paarse achtergrond (ik moet eerlijk zeggen dat ik dol ben op die kleur paars).

Al deze leuke kaarten kun je vinden op Kaartjeposten.nl. Er staan zulke schattige kaarten tussen, zeker eentje waar je moeder blij van wordt! Mocht je er toch geen leuke tussen vinden, dan kun je altijd nog je eigen kaart maken. Je kunt de kaarten online schrijven en versturen, zo bespaar je jezelf een tripje naar de stad toe (ook handig als je het bijna vergeten was en geen tijd meer hebt!),

Heb jij al een leuke kaart gevonden voor Moederdag?
Liefs,
Floor

Dit artikel is in samenwerking met Kaartjesposten.nl. Er staat niks in wat ik moest zeggen, dus dit is mijn eigen mening! 

Reacties