10 Artikelen waar ik trots op ben


Een tijdje gelden zag ik op de blog van Maaike 10 artikelen die ze zelf geschreven heeft waar ze erg trots op is, ik vond dat zo'n leuk idee dat ik het vandaag ook besloot te doen! Vandaag kunnen jullie namelijk tien artikelen zien waar ik trots op ben, die ik zelf geschreven heb. Ben je benieuwd welke tien artikelen hier staan en of je ze ook gelezen hebt? Lees dan snel verder!Review | Kiko Smart Lipstick 914 Amaranth
Het eerste artikel waar ik trots op ben is deze review van een Kiko Smart Lipstick in de kleur 914 Amaranth. Dit is was heel lang de enige review op mijn blog waar ik heel blij mee was en heb er op een gegeven moment zelfs nieuwe foto's voor gemaakt, omdat ik de foto's niet meer mooi vond.

4 Days With Disney | Favorieten Figuren
Begin 2015 had ik een serie van artikelen die vier dagen duurde namelijk: 4 Days With Disney. Dit is nog steeds mijn meest gelezen artikel ooit! Hier vind je namelijk mijn favorieten Disney figuren en waarom iedereen dat zo leuk vind om te lezen weet ik zelf eigenlijk ook niet. Maar omdat het zo ontzettend vaak gelezen is vond ik zeker dat het een plekje verdiende in deze lijst!


Een review schrijven over lipsticks is toch anders dan een review schrijven over een gezichtsverzorgingslijn. Ik ben al een behoorlijk lange tijd fan van de Kruidvat Tea Tree Huidzuiverende Plurifant lijn fan. Ik gebruik de producten die in deze review staan dan ook nog steeds dagelijks! En ik ben erg blij met het eind resultaat van dit artikel.


Toen mijn ouders ooit in een hotel waren kregen ze dit setje met vier mini's van Rituals. Dit is volgens mij de eerste echte uitgebreide review die je kunt vinden op mijn blog. Ik ben ontzettend blij met de foto's en eigenlijk gewoon met het hele artikel!

A Travel Through Minds | Dear Me in 10 Years
Het eerste artikel van mijn serie "A Travel Through Minds". Het is een hele mooie brief die een van mijn vriendinnen uit Italië geschreven heeft. Ik heb haar ontmoet toen ik in Florida was en ze heeft een geweldige brief geschreven aan zichzelf over tien jaar. Het is wel in het Engels, maar zeker de moeite waard om te lezen!

My 17th Birthday Party | Snacks & Decoratie
Mijn zeventiende verjaardagsfeest was als je het mij vraagt echt meer dan geslaagd! Ik had samen met Sophie de hele dag snacks gemaakt en het huis versierd vol met decoratie! Als je benieuwd bent hoe het er uiteindelijk uitgezien heeft moet je even het artikel lezen.

118 Blogpost Ideeën

Natuurlijk staat hier ook mijn artikel met 118 blogpost ideeën. Ik was zo ontzettend blij dat ik er zo veel heb kunnen verzinnen en jullie vonden het ook allemaal hartstikke leuk om te lezen! Mocht je dus nog dringend inspiratie nodig hebben, lees zeker even dit artikel.

WINACTIE Yankee Candle, Make-up Revolution & W7
Mijn eerste winactie ooit. Ik vond het zo tof dat ik de 100 bloglovin' volgers had gehaald dat ik meteen besloot een winactie te houden. Ik kocht allemaal leuke dingetjes en uiteindelijk heeft een van jullie die gewonnen! Ik kan niet wachten om weer een leuke winactie te doen bij bijvoorbeeld 100 abonnees op YouTube of 200 bloglovin' volgers!

Je wil niet weten hoe blij ik was toen ik bedacht om deze Lush 'Frozen' Bath Bomb te fotograferen in de sneeuw. Ik was een en al gelukkig en heb ook vaak tegen mijn vriendinnen gezegd dat ik mezelf nog al geniaal vond, wat toch best wel weer jammer is dan. Maar deze bath bomb van Lush is zeker een van mijn favorieten!

Last but not least is een outfit artikel. Als ik iets heel leuk vind om te doen is het wel outfit foto's maken. Dit is zeker een van mijn favoriete outfits die op mijn blog staat en daarom vond ik zeker dat dit artikel een plekje verdiende in deze mooie lijst. Als je benieuwd bent maar de gehele outfit, lees dan het artikel!

Heb jij alle artikelen gelezen in dit lijstje?
Liefs,
Floor

Reacties

  1. oehw... Wat een leuke artikeltjes! Stiekem had ik de rituals review nog niet gelezen. Snel doen :)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten