Review | Lush Sakura Bath Bomb


De laatste keer dat ik in bad ging was nog met mijn Frozen bath bomb toen er sneeuw lag en nu is het alweer lente dus vond ik het tijd om deze hele mooie bath bomb "Sakura" te gebruiken! Nou stelde het weer gister mij een beetje teleur dus bracht in de lente maar naar mijn bad.Dit was de tweede bath bomb en daarmee ook meteen de laatste die ik kocht in Brighton. Zoals gewoonlijk komt het weer in zakje met daarop een sticker en de naam. Op deze sticker staat helaas niet wat het allemaal doet of de ingrediënten, maar daar hebben we gelukkig de site van Lush nog voor of hun hele leuke magazine.Daar is 'ie dan hoor, ik noem het de Koningin van de lente. Ik vond hem er zo mooi uitzien dat ik er moeite mee had om hem in mijn bad te gooien, haha.

Over deze bath bomb:
Sakura is Japans voor kersenbloesem. Als je tijdens de lente in een park in Japan zit, met je flesje saké, word je bijna verblind door de schoonheid van de bloesem aan de bomen. Maar omdat we niet allemaal een Japans parkje om de hoek hebben, maken wij voor jou Sakura. Zodat je in ieder geval de geur te pakken hebt. Laat de bruisbal in je vol gelopen bad zakken en duik er zelf achteraan. Ogen dicht en genieten maar terwijl de bal langzaam opbruist en er heerlijke geuren en zalige oliën vrijkomen...

Ingrediënten:
We kopen onze ingrediёnten van leveranciers die niet op dieren testen.
Natrium Bicarbonaat (Sodium Bicarbonate), Citroenzuur (Citric Acid), Parfum (Perfume), Zeezout, grof (Coarse Sea Salt), Zeezout, fijn (Fine Sea Salt), Citroen essentiële olie (Citrus limonum), Mimosa absolue (Acacia decurrens), Oranjebloesem absolue (Citrus aurantium amara), Jasmijn absolue (Jasminum grandiflorum), Gardenia extract (Gardenia jasminoides), *Citral (*Citral), *Limonene (*Limonene), Lilial (Lilial), Kleurstof 42090 (Colour 42090), Kleurstof 14700 (Colour 14700), Kleurstof 45410 (Colour 45410) 

Eenmaal in bad was het onmogelijk om hem mooi op beeld te krijgen. Mijn bad werd heel licht roze maar zo veel verandering zag ik niet (vond ik best jammer want vind dat altijd het leuks aan een bath bomb van Lush!).

De bath bomb is geïnspireerd op de Japanse Cherry Blossom (die hele mooie roze bomen), jasmijn en mimosa waardoor de lente automatisch een stukje dichterbij komt. Als ik ooit iets wil is het naar Japan om die bomen te zien, want wauw dat lijkt mij super gaaf!

Mijn badwater rook heerlijk, mijn huid voelde ontzettend zacht en verzorgd aan en ik had echt even een momentje van pure zen! Ik vond dat ik dat wel verdient had na mijn toetsweek van afgelopen week, haha. Of ik hem nog een keer ga kopen weet ik niet, hij rook wel ontzettend lekker en voelde fijn aan op mijn huid maar ik miste de intense kleur van mijn badwater.

Je kunt deze bath bomb kopen bij de filialen van Lush of online op hun website voor €4,95. Ik kocht hem in Engeland voor 3,50 pond. Wat ongeveer €4,50 is omgerekend.

Wat is jouw favoriete Lush bath bomb?
Liefs,
Floor

Review | Lush Big Blue Bath Bomb
Review | Lush Avobath Bath Bomb
Review | Lush Frozen Bath Bomb

Reacties

Een reactie posten