Outfit | Sleeveless blazer

Heey! Vandaag hebben ik weer een outfit artikel voor jullie! De zon scheen en uit de wind wat het gewoon heerlijk weer! Ik heb deze sleeveless blazer sinds een paar dagen nu en ik ben er echt helemaal dol op. Als je benieuwd bent naar de details van mijn outfit lees dan snel verder :).HAHAHA ik ben gewoon vreemd :p


Ik heb een hele donkere lipstick op die net zwart lijkt, maar hij is heel donker bruin! Ik houd zelf altijd wel van een donkere opvallende lipkleur, dus daar ging ik bij deze look ook weer voor. Kunnen we trouwens even genieten van het feit hoe het water er uit ziet <3.

Outfit:
Sleeveless blazer: Primark
Blouse: H&M
Broek: Bershka
Schoenen: ergens gekocht in Utrecht

Make-up:
Foundation: Catrice All About Mat Plus Foundation 010 Light Beige
Blush: Beauty UK Baked Blush Peach and Kean
Lipstick: P2, 70 Voice Your Opinion
Mascara: Too Faced Better Than Sex Mascara

Wat is jullie favoriete item voor de lente?
Liefs,
Floor

Reacties

 1. In de lente ga ik weer ripped jeans dragen, vind ik het in de winter te koud voor, haha. Hele mooie foto's weer! Staat je goed :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeh die zijn ook altijd erg leuk! Dankjewel trouwens :) X

   Verwijderen
 2. Ik ben echt dol op blazers zonder mouwen!
  De kleur van de lipstick staat je ook wel ontzettend goed zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel!Ik vind ze zelf ook super, wil er graag meer :).

   Verwijderen
 3. wat een geweldige foto's! die blazer zonder mouwen is geweldig, staat super leuk zo! Groetjes Bertine - www.aboutfashion.nl

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten