Outfit | Last Days of Winter

Follow my blog with Bloglovin

Ik wil meer outfits gaan posten en voor de mensen die mij op twitter volgen wisten dit natuurlijk al, aangezien ik er wel wat over getweet heb! Ik heb ook sinds maandag (ja lekker op schrikkeldag) een account gemaakt op LookBook.nu! Het linkje staat rechts op mijn blog dus daar kun je die altijd vinden. Maar laten we nu maar gewoon lekker snel gaan naar deze outfit!
Ik heb de laatste tijd een soort van obsessie met vlechtjes, ik vind ze op een of andere manier altijd er zo leuk uit zien en je haar is lekker uit je gezicht! Ik kocht deze rok volgens mij ergens vorig jaar maar heb hem eigenlijk (bijna) nooit aan, weet niet eens waarom want ik vind hem gewoon leuk! Mijn rok is in het echt eigenlijk nog veel paarser dan je hier kan zien op de foto's!

Rok: Zalando
Blouse: Pimkie
Spijkerjasje: H&M
Panty: Hema
Schoenen: Invito
Lipstick: Mac Faux

Ben jij ook toe aan lente?
Liefs,
Floor

Reacties

Een reactie posten