Outfit | I'm Ready for Spring

Jeej het wordt eindelijk weer wat lekkerder weer, dat betekent dat we heel voorzichtig onze winterjas op kunnen bergen en weer de iets vrolijkere kleurtjes er bij kunnen halen. Ik weet het in ieder geval zeker, ik ben helemaal klaar voor de lente. Kijk je mee naar meer details van mijn outfit?Ik heb echt een obsessie met vlechtjes. Het is zo praktisch, zit nooit in de weg en ik vind het er ook nog eens super leuk uit zien! Verder vond ik het wel weer eens tijd voor een fellere lipstick end it is eigenlijk een kleur die ik bijna nooit draag, maar ik zag hem opeens liggen en dacht dat het hier wel leuk bij was :).

Outfit:
Jasje: Pimkie
Shirtje: Villa
Broek: Bershka
Schoenen: Converse
Lipstick: Barry M. 151 Sunset

Ben jij ook helemaal klaar voor de lente?
Liefs,
Floor

Reacties

Een reactie posten