Jamie's Italian, Photo Booth & Brighton Pier | Brighton Vlog Dag 2


Heey! Dit keer is de vlog heel wat langer, maar we hebben dan ook heel veel leuke dingen gedaan. We gingen naar Choccywoccydoodah (kun je herkennen van tlc), gingen eten bij Jamie's Italian, aten de heerlijkste cupcakes ooit, gingen naar een photo booth, vonden eigenlijk iets wat we vrijdag de hele dag zochten en genoten van de pier! Kijk je snel mee?!Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien! Zondag komt de laatste vlog online van Brighton.

Vergeet je niet te abonneren op mijn YouTubekanaal!
Liefs,
Floor

Reacties

 1. Leuk!! Ik ga je vlogs zo even bekijken. Ik zou ook ooit eens naar Brighton willen gaan. Ik heb je blog even bekijken en hij ziet er erg leuk uit. Ik ben je meteen gaan volgen via instagram. Hopelijk neem je ook eens een kijkje op mijn blog.
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat lief! Ik zou Brighton echt aanraden, je vliegt zo naar Londen Gatwick en stapt in een trein en voila je staat in het mooie Brighton! Ik ga zeker even een kijkje nemen! x

   Verwijderen
 2. Oooh, zo cool! Ik wil echt heel graag eens naar Brighton, heb er al veel goede verhalen over gehoord. Ben nu helemaal enthousiast geworden :).

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten