Hotspot Brighton : Cloud 9


Ik was afgelopen weekend in Brighton (waar nog veel foto's en vlogs van online komen) en daar kwamen we dit hele schattige roze restaurantje tegen met allemaal cupcakes, taartjes en ijs! Ziet dit er niet gewoon te leuk uit? Cloud 9 is zeker mijn favoriete plekje die we daar gezien hebben
Niet alleen de buitenkant ziet er erg leuk uit, maar de binnenkant mag er ook zeker zijn! Je ziet alle taartjes en cakjes staan, ijs staat rechts en het drinken wordt meteen voor je geregeld!


De cupcakes zijn allemaal ongeveer €3,07 en zijn echt verrukkelijk! Sophie had de Red Velvet en een ijsje en ik had twee keer de glutenvrije vanille cupcake! Dus ook voor mensen met een glutenallergie kun je daar uitstekend terecht!


Je kunt de cupcakes en je ijsje meenemen zonder enkel probleem maar je kunt het ook in het gezellige restaurantje zelf opeten, waar het gewoon heerlijk is om even lekker te zitten!

Cloud 9 heeft twee locaties in Brighton, dus dat betekent dat je op twee plekken deze heerlijke taartjes kunt eten!

Het adres van degene waar wij geweest zijn twee keer:
5 Brighton Place, The Lanes, Brighton, BN1 1HJ

Het tweede adres;
15a Kensington Gardens, Brighton, Brighton and Hove, BN1 4AL

Mocht je ooit nog een keer naar Brighton willen zou ik zeker dit op je lijstje zetten van de dingen die je wil gezien/gegeten hebben!

Ben jij hier al een keer geweest?
Liefs,
Floor

Je zult ook beelden van dit leuke restaurantje in mijn vlog vinden! Zodra ie online staat, komt het linkje ervan ook hieronder zodat je er nog meer van kunt zien :D

Reacties