Blauwe Bes en Framboos Smoothie

Jeej! Het is weer eens tijd voor een recept en dit keer is het er eentje voor een smoothie! Ik ben al een hele lange tijd dol op smoothies maar we hadden nooit een blender. Gelukkig hoef ik mij daar nooit meer zorgen om te maken, want ik kocht gister met mijn vader een blender en nu kan ik al die heerlijke smoothies ook zelf maken! Ben je benieuwd wat allemaal in deze smoothie zit? Lees dan snel verder!Wat heb je nodig?
1 Banaan
150 ml (magere) yoghurt
2 eetlepels havermout (ik gebruikte Teff aangezien wij geen glutenvrije havermout hadden thuis, dus dat kan ook prima)
Klein handje met frambozen (diepvries)
Klein handje met blauwe bessen (diepvries)

Het enige wat je hoeft te doen is het lekker in de blender doen en voila, je lekkere smoothie is klaar!
Zowel mijn mason jar als rietje komen van Hema! Als je er nog wat meer havermout in doet is dit ook een perfecte ontbijt smoothie, maar ik dronk hem gewoon lekker midden op de dag, haha

Wat is jouw favoriete smoothie?
Liefs,
Floor

Reacties

  1. Die mok/beker/glas is zo leuk! Ik heb ook zulke. Smoothies zijn lekker!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klinkt lekker, misschien moet ik toch 's ochtends iets eerder gaan opstaan dan heb ik wat meer tijd om een ontbijtsmoothie te maken.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten