5 Random Favorieten #2


Heey! Ik vond het wel weer eens tijd voor een "5 Random Favorieten" artikel aangezien de laatste alweer iets meer dan een maand geleden was. In dit artikel komen dus 5 favorieten voor die verder niks met elkaar te maken hebben! Ben je benieuwd welke er dit keer op mijn lijstje staan? Lees dan snel verder :)Muziek
7 Years - Lukas Graham
Dit is typisch zo'n lied die je 16 miljoen keer luistert en er nog niet klaar mee bent. Dat is namelijk precies wat ik aan het doen ben, Ik luister hem minimaal elke dag wel één keer, het zingt ook gewoon lekker mee (niet dat ik mooi kan zingen hoor, maar who cares)

Tijdschriften
Cosmogirl
Niks is zo lekker als met een tijdschrift in het zonnetje zitten. Mijn favoriete tijdschrift is al een hele lange tijd de Cosmogirl en ik vind hem nog steeds erg leuk! Ik kijk er dan ook altijd naar uit om het lekker te lezen als er weer een maand voorbij is. 

Beauty
Zoella Let's Spritz! Fragranced Body Mist
Als je mij tegenkomt is de kans heel erg groot dat ik dit op heb. Ik kocht deze body mist van Zoella Beauty in de Superdrug in Brighton. Het ruikt goddelijk, was helemaal niet duur en ziet er ook nog eens heel schattig uit, wat wil je nou nog meer? Er staat ook een review van online, dus als je daar benieuwd naar bent klik dan hier.

Steden
Brighton, Engeland
Voor de mensen die het nog niet wisten, ik ben van 26 tot 28 februari in Brighton geweest met Sophie. Het is echt een stad waar ik verliefd op geworden ben en heel graag terug wil, zeker als het wat warmer weer is! Ik heb het zo ontzettend naar mijn zin gehad dat ik het jammer vond toen de drie dagen alweer voorbij waren.  Op mijn YouTube kanaal kun je van alle drie de dagen een vlog vinden! 

Fashion
Sleeveless Blazer
Als ik met een aankoop van de afgelopen weken heel erg blij is, is het wel mijn nieuwe sleeveless blazer! Ik kocht deze in de Primark van Arnhem en heb hem met heel veel plezier aan! Hij is in een kaki groene kleur en er zit zoals je kunt zien een kleine split aan de zijkant. Voor meer foto's en outfit details kun je dit artikel lezen. 

Dit waren dan mijn 5 favorieten! Ik moet maar weer snel verder gaan met het leren van mijn toetsweek, want overgaan staat eigenlijk wel op mijn planning!

Wat is een random favoriet van jou?
Liefs,
Floor

Reacties

Een reactie posten