Top 5 Girl Crushes


Vandaag heb ik een artikel vol met mijn 'girl crushes' of vrouwen waar ik echt tegenop kijk en die ik dus echt gewoon oprecht geweldig vind! Al deze meiden hebben een bekende blog of een bekende instagram of zitten in de wat mij betreft beste girlband ter wereld, dus de kans is aanwezig dat je ze allemaal al kent haha! Ben je benieuwd wie er in mijn top 5 girl crushes staat? Lees dan snel verder.


Laten we beginnen bij nummer 5!

5. Manon Tilstra
Manon is 24 jaar en is de eigenaresse van Manontilstra.nl (wat vroeger Todaysbeauty.nl heette). Het is een blog met beauty, lifestyle, fashion, reizen, tips en natuurlijk persoonlijke artikelen. Ook maakt ze nog een heleboel leuke YouTube video's en vlogs! Ik vind het een ontzettend mooi meisje, met een geweldige kledingstijl waar ik toch wel een beetje jaloers om ben!
Follow her: Blog, Instagram, YouTube, Twitter

4. Fanny Lyckman

Ik weet niet zo veel van haar, anders dan dat ze uit Stockholm, Zweden, komt en dat ze een designer is en een fashion blog heeft. Ik ben obsessed met haar Instagram. Oh my wat zou ik er graag zo uit willen zien en ik wil ook heel graag haar hele kledingkast als we dan toch bezig zijn!
Follow her: Instagram

3. Little Mix
Little Mix is een Britste meidengroep die als eerste band X Factor UK won in 2011. Little Mix bestaat uit de meiden (van links naar rechts) Leigh-Anne, Jade, Perrie en Jesy. Ik ben dol op hun nieuwe album Get Weird, ik ben dol op hoe ze er uit zien, ik ben dol op de band die ze met elkaar hebben. Ik vind ze gewoon echt super leuk en vind dat ze eens een world tour moeten gaan doen, want ik wil mn babes een live zien optreden!
Follow them: Twitter, Youtube, Instagram

2. Anna Nooshin

Deze mooie meid is de eigenaresse van NSMBL, heet haar eigen boek (on top), een super leuk YouTube kanaal en zit tegenwoordig ook nog bij RTL Boulevard. Ze gaat op verschillende persreizen, werkt vaak samen met winkels als Topshop en is gewoon écht ontzettend mooi. Haar outfits zijn altijd geweldig en ze doet gewoon aan wat in de mode is en ze zelf leuk vind, ook al is dat niet altijd iets wat je gewoon op straat tegen komt!
Follow her: blog, Youtube, Instagram, twitter

1. Zoe Sugg

Hoe kan het ook anders dan dat Zoe Sugg (aka Zoella) op nummer 1 staat in mijn lijstje. Ik zou haar zo graag willen ontmoeten en gewoon best friends met haar zijn! Alles wat ze doet vind ik echt geweldig. Ze heeft natuurlijk een YouTube kanaal, met 10 MILJOEN abonnees en haar blog, maar ze heeft ook nog eens 2 bestsellers geschreven, heeft ze een eigen waxfiguur in Madame Tussaud, heeft heel wat prijzen gewonnen én een eigen productenlijn (die ge-wel-dig zijn). Ze woont samen met YouTube boyfriend Alfie Deyes in Brighton, Engeland (GUESS WHAT IM GOING THERE). Ze heeft de leukste YouTube vrienden (Sacconejolys, Niomi Smart, Tanya Burr, Marcus Butler etc!)
Love it. Buiten al de geweldige dingen die ze doet en gedaan heeft, is het zo'n lief én mooi meisje.
Follow her: Youtube, Vlogs, blog, productenlijn, Instagram, Twitter

Wie zijn jouw Girl Crushes?
Liefs,
Floor

Reacties

 1. Waauw dat zijn wel echt geweldige dames! Om te bewonderen! En zo knap ook nog. Het leven is oneerlijk :P

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om te lezen! Ik kijk ook erg op tegen Anna Nooshin en ik vind het ook super hoe Zoe het gemaakt heeft, die andere ken ik nog niet(zo goed)dus ik ga zeker even een kijkje nemen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat Zoe allemaal bereikt en gemaakt heeft is inderdaad echt bizar! En die andere meiden zijn zeker zo leuk, dus leuk dat je even gaat kijken :)

   Verwijderen

Een reactie posten