Review | Zoella Kissy Missy Lip Balm


Voor de mensen die mij op twitter volgen hadden gezien dat ik laatst wat dingetjes gekocht had bij www.feelunique.com. Ik kocht namelijk wat producten van Zoella Beauty! Ik ben dol op Zoe Sugg, maar daar zou ik jullie vandaag even niet mee lastig vallen :). Het is een review van de Zoella Kissy Missy Lip Balm. HOE LEUK IS DIE NAAM?Het zit in dit leuke doosje (denk ik dat je het wel kan noemen). De deksel ziet er al ontzettend leuk uit, dus al zou ik het nooit gebruiken had ik het daar al voor gekocht. Ik vind de naam echt geweldig, Kissy Missy Lip Balm. Als producten een leuke naam heb en ze er leuk uit zien koop ik ze altijd sneller haha.

Over de lip balm:
"Zoella Beauty Tutti Fruity Kissy Missy Lip Balm a berry-delicious flavour with a hint of a tint for a subtle veil of colour. Enriched with extracts of Acai and Blueberry for a totally kissable pout".


De lipbalsem is roze en ik ben echt dol op roze! Ook zit er nog eens 5 gram in, nou ik weet niet hoe ik dat ooit op moet krijgen, maar dat is dan wel weer een probleem voor later. De lipbalsem ruikt niet zo lekker in het potje als de andere producten, het ruikt een beetje naar play doh, haha. Als hij eenmaal op je lippen zit ruik je dit niet meer :).


De lipbalsem geeft ook nog eens een kleurtje af. Ik geniet daar persoonlijk altijd erg van, een kleurtje op je lippen maar ze worden ook nog eens heerlijk verzorgt! Want dat is nou eigenlijk wel de reden waarom je lipbalsem op doet, lijkt mij zo.

Ik kocht deze lipbalsem van Zoella Beauty bij www.feelunique.com voor €3,17, ik had namelijk 20% korting, de originele prijs is €3,96. Het zijn natuurlijk vreemde bedragen omdat ze oorspronkelijk verkocht worden in ponden!

Heb jij al ooit een keer een product geprobeerd van Zoella Beauty?
Liefs,
Floor

Review | Zoella Beauty Foam Sweet Foam Shower Gel

Reacties

  1. Wat een schattige verpakking! Hij heeft ook een mooie kleur :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dit ziet er best goed uit! Ik heb zelf nog niks geprobeert van zoella beauty haha :D

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een lief kleurtje! Zelf heb ik een make-up tasje van Zoella, en die vind ik zo leuk!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten