Outfit | Yellow Raincoat


Heey! Vandaag heb ik weer eens een outfit artikel voor jullie en dit keer van mijn nieuwe gele
regenjas! Ik wilde er al een hele lange tijd zo eentje, dus heb ik hem laatst toch maar gekocht! Je kunt deze outfits trouwens binnenkort ook voorbij zien komen in mijn winter lookbook op YouTube die ik gister samen met Sophie gefilmd heb, dus als je daar benieuwd naar bent houd dan zeker mijn blog/YouTube in de gaten!


Dit is hem dan, mijn nieuwe gele regenjas! Ik ben er zelf ontzettend blij mee en hij is zeker geschikt voor in het Nederlandse regenweertje. Ik koos expres voor geel want ten eerste dat is gewoon super tof en ten tweede je ziet het niet zo vaak en ik hou van dingen aandoen die je niet zo vaak ziet :)

Broek: Mango
Shirtje: H&M
Sjaal: H&M
Schoenen: Converse
Jas: Amerida Today

Wat vinden jullie van mijn regenjas?
Liefs,
Floor

Reacties

Een reactie posten