Outfit | Grijze Sjaal

Ik vond het wel weer eens tijd voor een outfit artikel! Ik vind ze zelf hartstikke leuk om te lezen, maar ook om te maken :). Ik ben echt obessed op deze sjaal (die eigenlijk misschien een soort van van mijn zusje is haha). Het is een heerlijke outfit voor als je niks speciaal op de planning hebt staan én het is ook nog eens lekker warm.Ik had dit gister lekker aan toen ik thuis de hele dag aan school en mijn blog gewerkt heb, vandaar ook lekker no make-up! Scheelt er ook weer een hele boel afhalen als je 's avonds naar ben wil haha.

Sjaal: H&M
Shirtje: H&M
Broek: Primark
Nagellak: Trend It Up Double Volume & Shine Nail polish 260

Heb jij ook zo'n sjaal die je eigenlijk nooit meer af wil doen?
Liefs,
Floor

Reacties

  1. Ik heb precies dezelfde sjaal, in 1 kleuren zelfs. Zo'n geweldige! Heerlijk :D Ik gebruik 'm soms als dekentje op de bank, haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke spontane foto's! Ik heb ook zo'n sjaal die ik het liefst non stop draag haha

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw die sjaal is zo mooi! De rest van je outfit ook natuurlijk, past perfect samen ;) En die foto's zijn ook super leuk x

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten