Mijn favoriete webshops


Geef toe, we houden allemaal van online shoppen. Heerlijk op de bank, met een dekentje en een groot kop thee. Ik kan zelf wel uren door online winkels kopen en geniet er dan ook altijd met heel veel plezier van! Daarom leek het mij leuk om een aantal van mijn favoriete webshops te delen met jullie (wees maar niet bang, je gaat hier geen boohoo, forever21 en H&M vinden, want we weten allemaal heel goed dat die bestaan!)


Loavies
Als ik ergens heel erg gelukkig van word is het wel Loavies! De website ziet er super, maar dan ook echt super mooi uit en ze hebben altijd dingen die ik leuk vind om te kopen! Ze hebben ook hele leuke home en beauty spulletjes en eigenlijk gewoon alles. Mocht je nog nooit op Loavies.com gekeken hebben, dan weet je wat je wat je te doen staat na het lezen van dit artikel :). Zo kocht ik er vorig jaar een heel erg mooi licht roze blousje, die ik erg vaak aan heb en nog steeds complimentjes over krijg.

Come Get Fashion

Come Get Fashion is ook een webshop waar ik altijd weer erg gelukkig van word en altijd wel leuke dingen vind! Ik heb bijvoorbeeld een hele leuke workoutlegging waar op de zijkant van je been ook workout staat (klik hier voor de foto). Verder hebben ze altijd hele leuke shirtjes zo zag ik twee hilarische shirtjes om aan te doen met Valentijnsdag (love don't pay the bills en no boyfriend no problem). Ik koop het liefst altijd gewoon heel de kledingwinkel leeg!

Bershka

De Bershka is dus echt mijn bae, niet alleen de online winkel maar ook gewoon de normale winkel. Wat ik vroeger met de H&M had, heb ik nu dus met Bershka. Ik ga er altijd naar binnen als ik er een zie en ik koop er ook altijd wat aangezien ik het liefst gewoon de hele winkel leegkoop. Ik was met blackfriday online helemaal losgegaan dus ik heb weer heel wat super leuke items in mijn kast hangen! Zo heb ik bijvoorbeeld dit hele leuke shirtje (I Love Mornings with no alarm)

Blogilates / Popflex

Je zult vast denken, heb je Floor weer met haar Blogilates. Maar ja, daar ben ik weer. Cassey heeft natuurlijk geweldige workoutvideo's, kalenders etc, maar ze heeft ook gewoon nog een webshop. Het enige nadeel (voor mij een voordeel anders was ik nu dus zo ontzettend blut geweest) is dat je er met een creditcard moet betalen, ja die heb ik helaas niet. Je kan hier dus ongeveer alles kopen wat je nodig zou kunnen hebben voor je workout! Ook heeft ze een nieuwe collectie, popflex en die kleren zijn zó mooi!

Kunnen we trouwens even genieten van het feit dat de websites allemaal zo'n fijne witte achtergrond hebben? Ik geniet daar echt intens van, haha. Oh en sorry als je nu allemaal geld uit gaat geven!


Wat is/zijn jouw favoriete webshop(s)?
Liefs,
Floor

(Dit heeft geen toegevoegde waarde, maar HARRY STYLES IS JARIG VANDAAG JOEHOE)

Reacties

 1. Berschka is heerlijk! Ik vind Stradivarius ook best wel fijn. En lekker standaard H&M en Asos.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Stradivarius ken ik nog niet, dus daar ga ik eens even kijken :)

   Verwijderen
 2. Due kaatste 2 kende ik nog niet dus ik ga zeker even kijken, bedankt voor het delen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Graag gedaan! Ik hoop dat je ze net zo leuk vindt als ik :) x

   Verwijderen
 3. Leuke webshops!! Ik zie altijd zo veel leuke spullen etc van Loavies, maar heb er eigenlijk nog nooit gekeken.. Ik geloof dat ik daar maar eens verandering in moet brengen! ;)

  - Saskia

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten