Mijn Favoriete Engelse Blogs Deel 2!


Vandaag heb ik deel twee van mijn favoriete Engelstalige blogs. Als je benieuwd bent naar deel 1 kun je hier klikken. Ook hier zijn weer sommige meiden Nederlands, maar die bloggen dan wel in het Engels. Maar verder is het voornamelijk Brits, haha! Als je benieuwd bent welke blogs er dit keer zijn, lees dan snel verder!Niomi Smart
Wie kent Niomi niet? Het is dit hele mooie meisje uit Engeland. Op haar blog plaatst ze niet zo veel, maar als ze dat dan wel doet zie je echt de mooiste foto's voorbij komen. Voornamelijk haar YouTube video's zijn erg leuk en het is gewoon een ontzettend mooi meisje!

Queen of Jetlags
Ik heb Noor volgens mij ontdekt via FEMME wat vroeger nog bestond. En we kunnen inderdaad met trots zeggen dat deze mooie vrouw Nederlands is! Ze reist de hele wereld over en maakt de mooiste outfit foto's! Ondertussen is ze ook al weer hele tijd zwanger van haar eerste kindje, hoe leuk :D

Zoella
Het verbaast waarschijnlijk niemand dat Zoe ook in dit lijstje staat! De foto's op haar blog zijn altijd zo ontzettend mooi en haar artikelen zijn altijd super leuk! Ik lees ze daarom ook altijd met alle plezier en ze is gewoon een van mijn favoriete personen op aarde, vandaar dat jullie haar zo vaak voorbij zien komen, haha.

Anna Saccone
De Sacconejoly's ze zijn mijn favoriet! Buiten hun vlogkanaal en Anna haar eigen Youtube kanaal heeft ze ook nog eens een blog met de leukste foto's en heerlijke artikelen om gewoon even lekker te lezen. Buiten dat ben ik dol op Emilia en Eduardo! :D

Ik ben weer eens heel erg jaloers op deze mooie vier meiden/vrouwen!

Kende jij ze allemaal al?
liefs,
Floor

Reacties

  1. Ik kende alleen Queenofjetlags niet, de andere drie vind ik echt geweldig dus ik denk dat ik Queen of Jetlags ook wel leuk ga vinden :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik denk ook wel dat je Queen of Jetlags leuk gaat vinden! Haar YouTube video's zijn trouwens ook echt leuk! x

      Verwijderen

Een reactie posten