Let's look at my Instagram #1


Heey! Vandaag wil ik weer eens wat nieuws doen, namelijk een Let's look at my Instagram. Hierin wil ik de nieuwste negen foto's op mijn Instagram even kort met jullie bestpreken! :). Ik vind dit soort artikelen altijd heel leuk om te lezen, ook als ik diegene nog niet op instagram volg want dan weet ik meteen wat mij te doen staat! Ben je benieuwd naar de verhalen achter deze foto's? Lees dan snel verder. 


Links: Dit is de foto die ik plaatste naar aanleiding van het artikel over mijn favoriete Engelse blogs deel 2! Hierin zitten onder andere Zoe Sugg en Anna Saccone!
Midden: Wat is er toepasselijker dan een artikel en instagram foto's over pannenkoeken op #Pancakeday? Ik zou het eerlijk gezegd niet weten. In het artikel deel ik drie pannenkoek recepten, waaronder er twee glutenvrij zijn en laat ik mijn drie favoriete toppings zien!
Rechts: Mijn nieuwe favoriete sjaal, die ik eigenlijk van mijn zusje gejat hebt want ja zo gaat dat nou eenmaal. 

Links: Dit is een foto die ik maakte voor de review van de Zoella Kissy Missy Lipbalm! 
Midden: Hier shinen al mijn Zoella Beauty producten, waar ik er eigenlijk nog heel veel meer van wil!
Rechts: Twee kaarsen die je onder andere kon winnen bij mijn winactie, omdat ik de 100 bloglovin' volgers gehaald had! (De winactie is ondertussen al afgelopen).

Links: Yvet heeft voor mij een nieuwe banner gemaakt voor mijn YouTube kanaal, waar eergisteren trouwens de eerste video van 2016 op verscheen! Het was een winter lookbook met 7 verschillende outfits!
Midden: Ik zat dinsdagmiddag heerlijk door de Cosmogirl te bladeren toen ik opeens dit interview van Tanya Burr zag. Ik ben dol op haar en heb het dan ook met alle plezier gelezen.
Rechts: Ja hoor, hier ben ik weer in mijn gele regenjas. Mocht het je nog niet opgevallen zijn, ik vind hem echt super leuk!

Dit zijn dan mijn negen Instagram foto's van de afgelopen week!

Liefs,
Floor

Reacties

Een reactie posten