5 Random Favorieten


Vandaag wil ik een nieuwe rubriek beginnen namelijk  "5 Random Favorieten". De naam zegt het eigenlijk al, in dit artikel ga ik 5 favorieten met jullie delen. Je kunt dingen verwachten over fashion, boeken, muziek, films, recepten, nagellak, make-up, YouTube, blogartikelen etc! Gewoon precies zoals de titel zegt random favorieten. Ben je benieuwd naar de 5 favorieten in dit artikel? Lees dan snel verder!


Muziek 
Imagination - Shawn Mendes

Ik ben al fan van Shawn sinds zijn eerste liedje en van zijn album Handwritten is Imagination toch écht wel mijn favoriet, ook al moet ik toegeven dat ik elk lied geweldig vind. Ik luister hem elke dag minimaal 1 keer en zin heel hard (ja en ook lelijk) mee. Ik wilde hééél erg graag naar zijn concert in Paradiso maar het was zo snel uitverkocht dat ik geeneens een kaartje heb *huil*.

Nagellak
Trend it Up, Double Volume & Shine Nail Polish 260
Sinds ik deze nagellak heb (zie 5 dagen voor kerst) heb ik geen andere nagellak meer gedragen. Het is de perfecte kleur, hij blijft lang zitten en ik ben er gewoon dol op. Ook vind ik het potje er nog eens heel mooi uit zien en ik zou eigenlijk ook even geen andere nagellak op willen (Floor, waarom niet je hebt nog meer dan 100 andere kleurtjes). Het is de Trend It Up Double Volume & Shine Nail Polish in de kleur 260! De review kun je hier vinden

Boeken
The Perks of Being a Wallflower
Ik heb dit boek gekocht voordat ik op vakantie ging (ergens eind juli) maar had hem nog nooit gelezen, tot dat ik opeens een boek moest lezen voor Engels en deze leek mij wel heel erg geschikt er door. Ik was op een zaterdag avond begonnen en heb hem toen vervolgens zondag overdag uitgelezen, nou dat zegt toch wel wat. Mocht je meer ver dit boek willen weten klik dan hier (ik heb er een artikel over geschreven).

Beauty
Zoella Beauty Foam Sweet Foam Shower Gel
Dit ruikt zo ontzettend lekker! Ik gebruik hem met alle plezier onder de douch (niet te vaak want wil niet dat hij opgaat). Ik vond dit product zo fijn dat ik laatst nog 3 dingetjes van Zoella Beauty heb gekocht die gister binnen kwamen, dus daar komen binnenkort zeker reviews van online! Ben je benieuwd naar de review van dit product, klik dan hier.

Food
Verse Muntthee
Muntthee, muntthee, muntthee! Ik ben sowieso dol op thee, maar niks gaat boven een lekker kopje verse muntthee! Buiten dat het heel lekker is, ziet het er ook nog eens heel leuk uit! Ik dronk dit lekkere kopje munt thee hier ergens in de buurt en het was zeker heel erg lekker.

Wat zijn 5 random favorieten van jou?
Liefs,
Floor

Reacties

  1. Dat nagellak kleurtje is zo mooi! Leuke favorieten :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke favorieten, bij mij slaat de 'shawn koorts' ook wel een beetje over . And now that I'm without your'e kisses ...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie nagellak! En muntthee is inderdaad erg lekker - mits je de goede munt soort hebt :D

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten