3x Glutenvrije Pannenkoeken


Ik zag zondag het artikel van Zoe Sugg over 3 manieren hoe zij graag pannenkoeken eet en ik vond dat zo'n leuk idee, dat ik het besloot ook te doen. Pannenkoeken vind ik echt heel erg lekker en je kan ze op zo veel verschillende manieren maken en bakken, dat het eigenlijk nooit verveeld. Natuurlijk is het leukste deel van pannenkoeken eten ze versieren! En het blijkt vandaag ook nog eens #Pancakeday te zijn hoe enig is dat :)Ik heb een pak gebruikt van de Albert Heijn aangezien ik geen gluten mag eten en geen zin had in boekweit pannenkoeken. Je kunt natuurlijk ook een gewoon pak gebruiken of wat wij normaal altijd doen gewoon bloem!

Wat heb je nodig voor glutenvrije pannenkoeken;
- pak glutenvrije pannenkoekenmix van de Albert Heijn
- 5 eieren
- 500 ml melk

Wat heb je nodig voor boekweitpannenkoeken (2 personen):
- 200 gram boekweitmeel
- 2 eieren
- 400 ml melk

Wat heb je nodig voor banaanpannenkoekjes?
- 2 eieren
- 1 banaan

Laten we maar gewoon meteen met mijn favoriet beginnen namelijk met zomers fruit. Ik eet 's ochtends vaak kwark met frambozen, blauwe bessen en mango en ik eet het ook met alle plezier op mijn pannenkoek. Ik heb ze alle drie gewoon uit de diepvries, zo kun je ze lekker lang bewaren maar het scheelt ook nog eens heel wat geld!

Dan eet ik ook graag een pannenkoek met banaan en honing. Ik vind die combinatie sowieso erg lekker, dus ook op mijn pannenkoek!

En als ik geen zin heb in fruit of we hebben het niet in huis, eet ik ze graag met kaneelsuiker (gewoon een beetje suiker mengen met kaneel en voila). Ik vind kaneel zo ontzettend lekker en eet het het liefst overal op en bij, haha.

Dit is heel leuk als ontbijt (denk aan Pasen, Valentijn maar ook gewoon op een zondag) maar je kunt het ook heerlijk eten als lunch en zelfs als avondeten, al ben ik niet zo'n pannenkoeken als avondeten fan, haha.

Welke lijkt jou het lekkerst?
Liefs,
Floor

Reacties

Een reactie posten