3 Days With Disney | Disney TagHet is alweer een tijd lang geleden dat ik een tag gedaan hebt en ik vond het wel weer eens tijd voor de Disney Tag! Ik ben dol op Disney, voor de mensen die het zich nog kunnen herinneren begin vorig jaar kwamen er vier dagen lang artikels online die Disney gerelateerd waren en die worden nu nog steeds heel erg vaak gelezen, wat betekent dat ik niet de enige ben die het zo leuk vind! Daarom leek het mij een leuk idee om nu 3 Days with Disney toe doen, aangezien ik op dit moment als je het leest in Brighton ben! Laten we maar gewoon snel beginnen.
Ben je ooit in een van de Disneyparken geweest? Zo ja, welke?
Ik ben twee keer in Euro Disney geweest in Parijs. In 2006 met mijn ouders, broer en zusje en in 2015 met school. Ik moet zeggen dat ik het de laatste keer net zo magisch vond als de eerste keer, ondanks de eerste keer nog wel echt wat leuker was! Mocht je er benieuwd naar zijn, ik heb er een heel artikel over geschreven! (Ook leuk voor als je er nog nooit geweest bent trouwens!). Disneyland.

Zijn er nog Disneyparken waar je graag heen zou willen?
Ik wil heel graag naar die in Orlando, Florida. Ik was er heel dicht bij toen ik in Florida was afgelopen zomer, maar we zijn er helaas niet heen geweest. Dit staat wel echt op mijn lijstje van dingen die ik wil doen en dan maakt het mij niet eens uit hoe oud ik ben.

Wie is je favoriete Disney Figuur?
Ik ben dol op Minnie Mouse, Winnie the Pooh en op Belle. Ik heb dan ook de perfecte knuffel, namelijk Minnie Mouse in de jurk van Belle, haha. Die mocht ik in 2006 uitkiezen als herinnering en heb ik nog steeds. Belle is trouwens ook meteen mijn favoriete prinses en ik ben dol op haar mooie bruine haar met die gele jurk.Wat is je favoriete Disneyfilm?
Mijn favoriete Disneyfilm is toch echt wel Jungle Book, dat is trouwens ook al mijn favoriete film sinds ik het mij ├╝berhaupt kan herinneren. Verder vind ik Belle en het Beest, De Kleine Zeemeermin en Frozen ook erg leuk! Die liedjes van Frozen zijn gewoon aanstekelijk en vergeet je ook nooit meer, haha.

Wat is je favoriete Disneyliedje?
Ik ben zoals ik al zei dol op de liedjes van Frozen, maar verder vind ik "Dat is mijn wens" van De Kleine Zeemeermin ook erg leuk, verder vind ik "The Bear Necesseties" (of Wat je van beren leren kan) van Jungle book erg leuk en "Just can't wait to be king" van The Lion King.


Wat is je favoriete quote van Disney?
Een van mijn favoriete quotes van Walt Disney is:
"Many of the things that seem impossible now, will become realities tomorrow".

Vind jij Disney ook zo leuk?
Liefs,
Floor

4 Days with Disney | Films
4 Days With Disney | Quotes
4 Days With Disney | Liedjes
4 Days With Disney | Favorieten Figuren


Reacties