12x Romantische (Jank)films


Aangezien het bijna Valentijnsdag is leek het mij wel eens tijd voor een lijstje vol romantische (jank)films. Ik zit waarschijnlijk zondag alleen op de bank met een dekentje en de snacks uit het "de perfecte Valentijnsdag snacks" artikel en dan heerlijk jank films te kijken, want ja dat is nou eenmaal gewoon heel erg leuk! Niet bij alle films heb ik gehuild hoor, misschien stiekem toch wel een klein traantje, maar dat detail vergeten we gewoon!

De films waar ik ooit een artikel over geschreven hebt kun je op klikken, zo kan je een uitgebreid verslag van de film lezen! 
Links: Dit was de eerste film van Nicholas Sparks die ik ooit gezien heb en ik was meteen verkocht. Ik heb zo ongeveer de ogen uit mijn hoofd gehuild, hij is zo ontzettend mooi! Ook deze quote: Love is like the wind, you can't see it but you can feel it. LOVE IT. 
Midden: DE GELE KEUKENVLOER IK HERHAAL DE GELE KEUKENVLOER (de mensen die hem gezien hebben weten wel waar ik het over heb!). Wederom een geweldige Nicholas Spark film. 
Rechts: Dear John, wie kent hem niet. Je kan natuurlijk de hele film lang genieten van Channing Tatum, nou dat is sowieso al geen straf. Weer een geweldige Nicholas Sparks film.


Links: Ik ben zo dol op de Miley in deze film en zou eigenlijk willen dat ze nog steeds zo was, maar ja ze moet natuurlijk lekker doen wat ze zelf wil! Natuurlijk kunnen we Liam Hemsworth HALLO.
Midden: Hallo Zac Efron gespierd en wel! Dit is heel lang mijn favorieten film geweest. Er zijn scènes die best wel spannend zijn maar er zijn ook zulke mooie liefdesscènes wauw!
Rechts: Deze film heb ik vorig jaar in de bioscoop gezien samen met Sophie en ik weet nog wel dat we flink hebben zitten janken daar. En Britt Robertson speelt een van de hoofdrollen en ik ben dol op haar!

Links: Hoe vaak je mensen wel niet hebt horen zeggen hoe ontzettend mooi deze film is. Nou vandaag ga ik exact hetzelfde doen, want als je deze film nog niet gezien hebt och dan weet je wat je te doen staat!
Midden: Zowel bij de film als het boek heb ik gejankt. Bij de film misschien nog wel zes keer zo erg. Ik vind alle muziek die er in voorkomt zo mooi, ik vind de chemie tussen de hoofdrolspelers geweldig en bij sommige stukjes moet je zo hard huilen dat je gewoon geen traanvocht meer over hebt aan het eind van de film.
Rechts: Dit is niet per se een film waarbij ik gehuild heb (voor zo ver ik mij kan herinneren) maar hij is zo ontzettend leuk en lief! Ik geniet altijd als ik deze film kijk.

Links: hier heb ik ook niet echt moeten huilen, maar we keken hem op de verjaardag van Sophie en ik vond hem zo ontzettend leuk! Heerlijke film om gewoon lekker te kijken zonder al te veel na te hoeven denken.
Midden: Wie kent deze film of het boek niet? Volgens mij heb je dan echt onder een steen geleefd. Ik heb hier wederom zo hard gejankt, poeh.
Rechts: Ik heb hem eerlijk gezegd nog nooit helemaal af gekeken, weet eigenlijk ook niet waarom. Maar ik weet in ieder geval wel dat ik het begin al heel erg mooi vond. En zo te lezen op internet vonden meerdere mensen dit een goede jank film!

Wat zijn films waarbij jij altijd moet huilen?
Liefs,
Floor

Reacties

  1. Ik huil eigenlijk nooit bij films, maar vond the fault in our stars wel heel zielig...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Echt mijn favoriete soort films! Ik heb ze ook allemaal gezien :)The age of adeline is ook heel mooi, en past ook wel in dit rijtje haha

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten