Update | Toetsweek, Glutenallergie en Brighton


Heey! Ik vond het wel weer eens tijd om gewoon even lekker een kletsartikel te maken, want tja die moeten soms ook gebeuren :). Ik vind het zelf altijd heerlijk om te maken en ook leuk bij andere om te lezen, dus vandaar leek het mij wel weer eens een goed idee! Er is de afgelopen tijd niet heel veel spannends gebeurt, want zo is mijn leven nou eenmaal niet, hahah.


Ik ben alweer lekker sinds maandag naar school en morgen begint alweer mijn toetsweek, wat een geweldige planning school, hoera! Ik begin donderdag met Nederlands en heb vrijdag dan nog Biologie en Nederlands. En dan volgende week nog heel wat ellende! Dus mocht er een keer geen artikel online komen of misschien zelfs wel een paar dagen niet, dan is het dus daarom..

Voor de mensen die mijn blog al een behoorlijke tijd volgen weten dat er van alles aan de hand is met mijn schenen, naja laten we het gewoon gewrichten in het algemeen noemen. En daar is sinds eind november ook nog eens buikpijn bij gekomen die nooit meer weggegaan is en er nu dus ook nog steeds is. De kans is behoorlijk groot dat ik glutenallergie heb of coeliakie. En zelfs als er niks uit mijn bloed komt qua allergie, is de kans ongeveer 95% dat ik toch glutenvrij moet gaan eten. Dat brengt natuurlijk wel wat veranderingen met zich mee, maar dan kan ik natuurlijk ook weer nieuwe recepten met jullie delen!

Ook ben ik sinds eind december weer een beetje bezig met work outs doen! Ik probeer iedere dag een workout te doen en doe sowieso de hele maand januari de 30 days waist challenge van Blogilates, voor de buikspieren. Eigenlijk zijn al mijn work outs die ik doe van Blogilates of ik google gewoon naar beginners yoga want dat is ook zeker een aanrader om te doen!

Vandaag heb ik om 14.30 een sollicitatie gesprek bij Ralph Lauren, spannend. Er zijn misschien mensen die zich kunnen herinneren dat ik halverwege november een sollicitatie gesprek had bij Lief, maar dat werd het uiteindelijk toch niet en het was allemaal een beetje vaag waar ik eerlijk gezegd niet zo goed in ben! Dus ik ben eerlijk gezegd erg benieuwd wat het gesprek van vanmiddag gaat doen. (als ik het weet zal ik dit artikel wel even updaten ;)). Vrijdag 8-1: Joehoee ik ben aangenomen! Mijn eerste werkdag is zondag 31 januari dus dat is super leuk :)

Het laatste ding wat wel echt leuk is en de afgelopen week geregeld is, is de trip naar Brighton. Ik ga vrijdag 26 februari tot zondag 28 februari met Sophie een weekendje naar Brighton, Engeland. We wilde dit al heel lang en nu gaan we dan eindelijk! Ik ga het weekendje weg vloggen, dus als je daar benieuwd naar bent moet je even mijn YouTube kanaal in de gaten houden in het begin van maart. Natuurlijk komt er ook een artikel online met foto's, want ja wie houdt er nou niet van foto's

Ook heb ik mij ingeschreven voor de open dag van de universiteit van Groningen! Ik ga daar vrijdag 29 januari heen met mijn moeder naar de studies: bedrijfskunde, informatie en communicatiewetenschappen en naar een presentatie over het verschil tussen hbo en wo. Daar heb ik eerlijk gezegd ook best wel zin in, zeker omdat ik nog nooit in Groningen geweest ben en altijd van iedereen hoor dat het zo'n leuke stad is!

En als laatst zijn er deze maand nog twee vriendinnen van mij jarig! Isa wordt 11 januari 18 en Annemarijn wordt 17 januari 17! Dus ik heb in ieder geval ook nog wat leuke feestjes, ondanks ik helaas niet naar die van Isa kan omdat het midden in mijn toetsweek is en ze nog al ver weg woont...

Dit is ongeveer een beetje wat er in mijn leven speelt of nog gaat gebeuren!
Wat voor dingen staan er op jouw planning voor de komende tijd?
Liefs,
Floor

Reacties

Een reactie posten