Mijn Favoriete Instagramaccounts


Voor de mensen die mijn laatste artikel van 2015 gelezen hebben, bye 2015 hello 2016, weten dat ik meer met Instagram wil gaan doen want ik vind dat gewoon echt super leuk! Natuurlijk heb ik ook een paar favoriete Instagram accounts en die wilde ik vandaag met jullie gaan delen :).
Alex Centomo
Ik vind Alex echt geweldig, zowel haar YouTube als haar Instagram. Als je mij vraagt wat ik nou dus echt #instagoals vind, is haar account zeker wat ik daar onder vind vallen. Haar haar is zo ontzettend mooi, sowieso is deze Canadese meid gewoon mooi van top tot teen. Mocht je haar nog niet volgen op YouTube of Instagram, dan weet je wat je te doen staat! 

Negin Mirsalehi
Euuhm YAASS, hallo zomerse foto's van een hele mooie meid waar niemand ooit genoeg van kan krijgen! Negin Mirsalehi haar Instagram is dus gewoon dikke goals. De kans is best aanwezig dat je haar al kent, want ze heeft 2,7 miljoen volgers. Nou dat snap ik wel hoor met zo'n mooie feed. Als je dit ziet word je toch in een keer gewoon blij (ja en ook jaloers). 

Catherine Belle
Volgens mij hebben wij hier te maken met een haargoals 2.0. DOE MIJ DAT HAAR ALSJEBLIEFT. Ik zag volgens mij Alex iets tweeten over haar Instagram en toen moest ik natuurlijk meteen even een kijkje nemen en ja hoor ik was meteen verkocht. 

Carin Olsson
Is dit mooi of is dit mooi? Haar Instagramaccount heet parisinfourmonths en haar foto's zijn gewoon goals. Als je deze foto's ziet wil je toch meteen in het eerste vliegtuig stappen wat je tegenkomt en gewoon weggaan, met of zonder koffers. Ik kan hier dus echt uren naar kijken en dol gelukkig er van worden. 

Loïs
Als laatste van dit artikel vond ik het wel leuk om een Nederlands meisje te doen, want ja ben toch wel een proud Dutchie. Ik volgde eerst al een lange tijd haar blog en toen kwam ik er achter dat ze ook nog eens een heel leuk Instagramaccount heeft, wat zeker het volgen waard is! 

Er zijn misschien een paar traantjes van jaloezie gevallen, want als ik een ding echt wil is het zo'n tof Instagramaccount, nog maar even blijven dromen Floor. Natuurlijk heb ik er nog wat heel meer, maar voor vandaag leek dit mij wel even genoeg. Wel betekent dit dat jullie binnenkort een deel twee kunnen verwachten!

Wat is jouw favoriete Instagramaccount?
Liefs,
Floor 

Reacties

 1. Negin volg ik ook, zij heeft erg mooie fotos! Zij is trouwens ook Nederlands :)
  Leuke post!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh echt?! Wat super leuk :) Ik zal het er even bij zettend dankje xx

   Verwijderen
 2. Leuke blog en inspirerend. Ik volg vooral bekende en echte instagrammers die het niet onderhouden met foto's die gemaakt zijn. Ik ga jouw insta ook even bekijken.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten