Mijn Favoriete Blogilates Workouts!


Zoals een aantal van jullie vast wel weet, doe ik graag de workouts van Cassey Ho (Blogilates). Nou heb ik nog al erg last van mijn gewrichten (knieën, schenen, enkels, polsen, heupen etc) en de dokter nog steeds niet weet hoe het komt, ben ik mij maar vooral gaan focussen op workouts die ik wél kan doen, want ik heb hiervoor 8 jaar gehockeyd en ik MOET gewoon bewegen. Er staan er ook een aantal tussen die ik op dit moment nooit zou kunnen doen omdat ik dan gewoon 4 weken niet meer kan staan, maar die zijn zeker een aanrader om te doen!


Buik
- Abs All Night
- The Ultimate 2015 Ab Workout
- Perfect 10 Abs
- Lower Belly Flattener
- 8 Min Abs & Obliques Workout
- Intense Ab Mania Workout
- 5 Minute flat abs
- 5 Minute Lower Abs
- 3 Minute Abs workout
- 1000 Abs Challenge
- Extreme Abs 1
- Extreme Abs 2

Billen
- Really Like You Squat Challenge
- What Makes You Bootyfull
- Booty pop / PIIT
- Quick Leg & Butt Sculptor
- Hips Butt 'n Thighs Super Shaper Workout
- 3 Minute Butt Shaper
- 10 Min Butt Lift Challenge
- 5 Minute Beautiful Booty
- But On Fire
- 1000 Squat Challenge

Benen
- 5 Minute Long Lean Legs
- Perfect Leg Workout
- Strechting For Leg Flexebility
- 3 Min Sleek & Slim Legs
- 6 Min to Sexy Thighs
- Crazy Abs, Butt & Legs Workout
- Legs on Fire
- Drive By Inner Thighs (au, haha)

Muffintop
- Love Heandle Hysteria
- Extreme Muffintop Crushing
- 3 Minutes Obliques Workout
- Muffintop Shredder Workout
- 5 Best Muffintop Melting  Moves
- 6 Min to a Sexy Little Waist

Total Body (+ cardio)
- The Ultimate Hot Body Workout For Flat Abs, Slim Inner Thighs, Perky Butt & Toned Arms
- WHOA WHOA Whole Body Workout
- 4 Min to a Hot Body
- Fat Destroyer
- Fat Burning Cardio
- Snowbunny Blast
- 5 Minute Fat Attack
- Heart on Fire
- Hot Summer Pop Cardio Dance Workout
- Fat Burning Dance Workout to Bodypop
- Quick Sweat Fat Burning Circuit.

Natuurlijk heb je ook nog dingen voor je arm, maar die doe ik eigenlijk gewoon nooit, wat best slecht is. Dus bij deze: FLOOR DOE OOK JE ARMEN. Als je de titel bij zoeken typt op YouTube krijg je meteen de goede video en kun je lekker gaan beginnen! Zoals je gezien hebt staan er ook workouts tussen van maar 3/5 minuten, ideaal als je eigenlijk geen zin hebt maar toch wat wil doen (of als je maar weinig tijd hebt natuurlijk!).

Heb jij wel eens een workout van Blogilates gedaan?
Liefs,
Floor

Reacties

  1. Oeh die 8 minute arms is echt een fijne! Wel handig zo'n lijstje want ik ben altijd te laat om aan zo'n kalender te beginnen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik kan mezelf nooit aan zo'n kalender houden dus dan maar op deze manier :)

      Verwijderen

Een reactie posten