De Perfecte Valentijnsdag Snacks!


Aangezien Valentijnsdag toch wel steeds dichterbij komt, leek het mij leuk om alvast wat leuke snacks en receptjes te delen met jullie! Of je deze dag nou met je lover spendeert, met je vriendinnen of gewoon lekker alleen want tja het is toch gewoon een normale dag, deze receptjes zijn altijd leuk om te maken en ook nog eens heel lekker!
Niks is zo leuk om te maken als koekjes. En of je de koekjes nou zelf bakt of ze alleen versierd, het is alle twee even leuk. Zolang je roze/rode glazuur, botercrème of versiersels gebruikt, zijn jou Valentijnskoekjes snel al super leuk! Natuurlijk kun je heel gemakkelijk zelf koekjes kopen en die alleen nog even leuker maken, scheelt veel tijd!

Dingen dippen in chocolade. Ik denk dat dat een mooie titel is voor deze dingetjes. Als je chocolade smelt kun je er zo veel dingen in dippen en daar vervolgens weer snoepjes of andere dingen aan plakken, waardoor alles er meteen een stuk leuker uitziet! Je kunt bijvoorbeeld marshmallows in de chocolade dippen, maar ook van die wafelkoekjesdingen en pretzels, aardbeien zijn ook erg leuk!


Voor de gezonde mensen onder ons, fruit! Met fruit kun je zo veel leuke dingen, natuurlijk als je rood fruit gebruikt is het meteen al prima maar elk ander soort fruit kun je gewoon met een hartje uitsteken en voila je hebt cute Valentijnsdagproof fruit!

Dit is waarschijnlijk mijn favoriet van alles, hartig! Ik ben dol op pizza en alles wat daarbij kwam kijken, en bladerdeeg is ook altijd lekker. Je kunt in de bladerdeeg alles doen wat je maar zou willen, maar ik ben altijd een groot voorstander van appelflappen, want die dingen zijn zó goddelijk!

Volgens mij zit er hier voor iedereen wel wat tussen! En natuurlijk als je geen moeite er voor wil doen, want tja het is toch een gewone dag, dan is dat natuurlijk ook helemaal prima!

Weet jij al wat je gaat doen op Valentijnsdag?
Liefs,
Floor

Wil je nou nog meer ideetjes? Lees dan mijn artikel van vorig jaar! 

Reacties

 1. Ik ga hier iets van maken voor valentijnsdag. En dan heel zielig in m'n eentje op zitten vreten, haha. Vriendlief moet werken. Leuke lekkere snacks!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahah ik ga het ook gewoon in mijn eentje op eten, moet kunnen toch :)

   Verwijderen
 2. Het ziet er allemaal echt super lekker uit! Ik denk dat het pizza broodje echt wel mijn favoriet is.. Ik heb er gelijk trek in! xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa dat is ook mijn favoriet! Zou het zo kunnen eten :) x

   Verwijderen
 3. Oh wauw wat lekker zeg!;o Ik heb toch geen vriend dus zou alles lekker zelf op kunnen eten muahah =D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is dus ook precies wat ik ga doen, lekker meer voor mezelf haha

   Verwijderen
 4. Wat ziet het er allemaal schattig uit zeg maar vooral ook lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa! Het zou bijna zonde zijn om op te eten, maar zou het ook niet kunnen laten staan want daar is het te lekker voor :p

   Verwijderen

Een reactie posten