Dagelijkse Make-up


Het leek mij wel weer eens leuk om mijn dagelijkse make-up met jullie te delen! De laatste keer dat ik dit deed in artikel vorm was namelijk alweer in maart 2014 (dus bereid je voor op heel veel lelijkheid en awkwardheid, haha), maar mocht je er toch benieuwd naar zijn kun je het hier vinden. Ik gebruik voornamelijk heel wat budgetproducten dus dat is zeker altijd fijn! Ben je benieuwd naar mijn dagelijkse make-up? Lees dan snel lekker mee.Ik begin vaak met de basis. Als eerst gebruik ik de Catrice Camouflage Cream in 020 Light Beige. Vervolgens ga ik er overheen met de Catrice All About Matt Foundation in de kleur 010 Light Beige en dan onder mijn ogen gebruik ik vervolgens nog de Covergirl Clean Invisible Concealer in de kleur 115 Fair.

Dan is het tijd voor wat lipbalsem, ik gebruik tegenwoordig weer veel vaker de Vaseline Lip Therapy in Aloe Vera. Daarna poeder ik mijn gezicht af met de Essence All About Mat Fixing Compact Powder en als laatst teken ik mijn wenkbrauwen bij met dit setje van Christain Faye in de kleur Duo Deep Blond (ik heb dit gekocht op het ILoveBeauty Event en de mevrouw heeft voor mij de perfecte kleur uitgekozen wat ik persoonlijk erg fijn vond).

Dan is het tijd voor highlighter en blush. Ik gebruik eigenlijk standaard de E.L.F Blush in Gotta Glow als highlighter en dit schijnt een dupe te zijn van Nars Albatros. Daarvoor gebruik ik nog een blush en kies eigenlijk altijd tussen deze twee: de NYX Blush in 26 Rose Garden en de Essence Happy Girls Are Pretty Blush in de kleur 01 You Sweeten My Day

Natuurlijk kunnen we het fijnste make-up product ook niet vergeten, mascara! Je ziet er meteen een stuk wakkerder uit en je ogen spreken meteen een stuk meer. Ik ben echt ontzettend dol op de Too Faced Better Than Sex Mascara.

En als laatst is het nog tijd voor een lipstick want ik ben zo ontzettend dol op lipsticks! Aangezien het nu winter is kan ik heerlijke donkere lipsticks dragen wat ik dan ook met alle plezier doe. Bovenin zie je de Soft Mat Lipbalm van HEMA in de kleur 09. Van links naar recht zie je: Mac Faux, Kiki 909 Cherry Red, Mac Diva en Mac Sin.

 Ook gebruik ik ik nog drie kwasten. De e.l.f Small Stipple Brush voor mijn concealer en foundation, de HEMA poederkwast voor mijn poeder en de e.l.f Blush Brush voor mijn blush en highlighter!

Dit zijn dan alle producten die ik gebruik voor mijn make-up. Het is lekker basic zonder oogschaduw en ander gedoe, heerlijk voor in de ochtend wat je bent lekker snel klaar, maar ook heerlijk voor in de avond want het is er ook zo weer vanaf (en als ik iets haat is het wel mijn make-up er af halen).

Wat is een product die echt niet uit jouw Dagelijkse Make-up kan ontbreken?
Liefs,
Floor

Reacties

 1. Oeh mooie producten gebruik je!
  De blush is zó schattig van essence <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa! Ik vind de blush van Essence ook echt leuk en de naam van de collectie was natuurlijk ook helemaal waar :)

   Verwijderen

Een reactie posten