New Years Eve outfit ideeën


Kerst is pas net afgelopen en voordat je het weet zit je alweer te bedenken wat je aan moet op dat feestje die je hebt op aankomende donderdag. En je vind het stiekem niet leuk om in dezelfde kleren te komen die je ook met kerst aan had, zeker als er dezelfde mensen zijn. Speciaal daarvoor heb ik heel wat leuke inspiratie gevonden voor jullie! Misschien heb je al deze items wel gewoon in je kast liggen!
Het maakt natuurlijk wel uit naar wat voor feestje je gaat. Dit zijn ideetjes die je naar een meer casual feestje heel goed aan kan en er nog steeds super leuk uit ziet! Linksboven zou trouwens ook naar een wat chiquer feestje kunnen!


Shorts, ik houd van shorts! Je heb nu in de winkel heel veel leuke met paillette, maar ik snap ook wel dat je niet voor een feestje zo'n shortje wil kopen. Misschien heeft een van je vriendinnen er eentje die je mag lenen? En anders gewoon een effen short is altijd leuk!

JURKJES! Een jurkje is altijd een goed idee! Er zijn zo veel verschillende jurkjes die je aan zou kunnen doen, met paillette is altijd leuk, maar er is ook niks mis met een little black dress. Je kunt het dan nog eventueel wat chiquer maken met wat sieraden, maar zwart is altijd een goed idee.

Bij rokjes kun je ook weer heel uitbundig gaan met allemaal paillette, skaterskirts etc. Gelukkig heeft bijna iedereen wel een effe zwarte rokje dus dat moet nooit een probleem zijn :)

Er zijn natuurlijk ook meiden onder ons die echt nooit van hun leven een rok of jurk aan gaan doen. Een zwarte broek is dan natuurlijk altijd perfect en dan doe je er gewoon een super leuk en feestelijk shirtje op! Voor de meiden die iets uitdagender zijn in hun kleding, een broek vol pailletten, wie wil dat nou niet?

Natuurlijk is het het belangrijkst dat je iets aan doet wat jij leuk vindt en waar je je fijn in voelt, aangezien je er behoorlijk lang in moet lopen! Ik hoop dat jullie hier wat aan gehad hebben!

Weet jij al wat je aan gaat doen met Nieuw Jaar?
Liefs,
Floor

Reacties

  1. Ik zie heel veel glitters en pailletjes, ik houd ervan!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super leuke inspiratie, en ik kan echt wel uren naar glitters en paletten kijken zo mooi! Leuke blogpost :)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten