Last days of 2015 | My 2015

Heey! Het leek mij wel leuk om even kort door mijn 2015 te gaan. Tijd voor alle hoogtepunten uit dit jaar en misschien ook wel wat diepte punten! Ik vind dit er leuk om te maken, maar vooral om later weer terug te lezen haha. Laten we maar gewoon snel beginnen

Januari
In januari kwam mijn hoofd op het geniale idee om 4 Days With Disney te doen, 4 dagen lang een artikel over Disney, dit werd ontzettend goed ontvangen dus wie weet komt er dit jaar wel een deel twee! Ook ontdekte ik een super leuke serie, die helaas maar twee seizoenen had: Life Unexpected, ik denk dat ik hem gewoon opnieuw ga kijken. Ohja! In deze maand was ook mijn 3 weken reis naar Florida geboekt, ik wil zo graag terug! Ook kreeg ik nog mijn nieuwe Layout in januari, poeh wat is er eigenlijk veel gebeurt.Februari
Ik had serieus een to do lijstje gemaakt waarop staat: "Harry Styles feliciteren" juist Floor.. Verder kan ik me eigenlijk niet zo heel goed herinneren van de dingen die in februari allemaal gebeurt zijn, het enige wat ik mij eigenlijk nog kan herinneren dat ik een serie "In Love With Valentijnsdag" had, haha. Toch best vreemd hoe de ene maand zo tof kan zijn en de ander dan weer wat minder, haha

Maart

In maand was ik mijn "Wanderlust" serie gestart en dat zijn nog steeds een van mijn favoriete artikels die ik ooit gemaakt heb, puur en alleen omdat ik zo dol ben op reizen! Oh en ik heb zelfs 50 Shades of Grey gekeken die maand, is toch best wel een leuke film hoor!

April
Ik ging in april naar Parijs met Manon (en school). We hadden drie dagen heerlijk weer gehad en zijn zelfs nog de laatste dag naar Disney geweest en iedereen weet dat ik dol ben op Disney. Ook kocht ik mijn eerste Lush Bath Bomb, maakte ik met Sophie nog een hele leuke video voor Koningsdag )vol met outfits en recepten) en was ik nog met Sophie naar The Longest Ride geweest, wauw wat is dat een mooie film.

Mei
In mei werd ik aangenomen bij mijn eerste bijbaantje! Ik ging namelijk werken bij La Place op de afdeling hartig koud, dus de broodjes. Daar werk ik ondertussen al sinds eind september niet meer..
Verder kwam er nog een artikel met 10 random facts about me online en vond ik het wel weer eens tijd voor een artikel over een van mijn grote liefdes, Disneyland!


Juni
De beste maand ooit, waarin school eindigt en waarin ik de 28e vertrok naar Fort Lauderdale Florida! Ik had al meer dan een half jaar moeten wachten op dit moment en toen was het eindelijk zo ver! Met heel veel plezier stapte ik in het vliegtuig op naar New York om vanaf daar vervolgens door te vliegen naar Fort Lauderdale. Ik had nog nooit gevlogen, maar dat boeide mij eigenlijk niet zo veel. Ik had zo veel zin en kon echt niet wachten. Een ding wist ik zeker en dat is dat het een ervaring was om nooit meer te vergeten.

Juli
Dit was zeker weten de beste maand ooit! Ik was ondertussen al in Fort Lauderdale en had echt een heel leuk gastgezin waar ik een super lief meisje heb leren kennen uit Duitsland, Kyra. Het is een schatje en ik heb nog steeds heel veel contact met haar! Verder heb ik in drie weken tijd zo ontzettend veel gedaan, ik heb mijn eerst 4th of July mee gemaakt in Amerika, ik ben naar de Everglades geweest, naar Miami en naar Miami sequarium. Ik heb gewinkeld in Sephora en Target, cheesecake gegeten bij de Cheesecake Factory, In het mooiste water ooit gezwommen, ik kocht kleding van de Bethany Mota Collectie, ben wezen karten en lasergamen, heb natuurlijk heerlijk op het strand gelegen best veel uurtjes, heb heerlijke grote frozen yoghurts gegeten, ben naar een mega waterpark geweest, naar Vizcaya Museum & Gardens waar ze de mooiste tuinen ooit hebben en ik heb enorm veel lol gehad in een poncho. Ik wil zo graag terug en eigenlijk heel graag nog een keer zo iets doen, want wauw dat was de beste en leukst ervaring uit mijn leven! Ook ben ik nog een weekje met mijn ouders naar Duitsland geweest, wat ook leuk was! En kwam One Direction random midden in de nacht met het eerste nummer van hun nieuwe album, Drag Me Down! Eerlijk gezegd had ik even geen idee wat ik met mijn leven moest doen.

Mocht je mijn hele Floridatrip willen lezen:
Fort Lauderdale dag 1,2,3
Fort Lauderdale dag 4,5,6
Fort Lauderdale dag 7,8,9
Fort Lauderdale dag 10,11,12
Fort Lauderdale dag 13,14,15
Fort Lauderdale dag 16,17,18
Fort Lauderdale dag 19,20,21

Augustus
In augustus ben ik met Sophie naar Paper Towns geweest, wat echt een hele leuke film is! Ook was het helaas alweer tijd om schoolspullen te kopen, want mijn school startte alweer eind augustus. En er kwamen natuurlijk wat reviews online van de spullen die ik in Amerika heb gekocht!

September
In september kwam natuurlijk Expeditie Robinson weer op tv wat een van mijn favoriete tvprogramma's ooit is! Ook kwam toen het idee in mij op om de serie: "A Travel Through Minds" te beginnen, waar ik binnenkort weer mee door wil gaan! Er is een heel mooi artikel geschreven door mijn vriendin die ik in Florida ontmoet heb en uit Italiƫ komt, namelijk: Dear Me in 10 Years. Ook kocht ik mijn eerste Mac Lipstick, want ik vond toch wel dat ik die eindelijk een keer verdient had. Ik kocht hem in de kleur Diva. Ook kreeg ik toen een nieuw logo die gemaakt is door een van mijn vriendinnen. En ging ik nog naar een van de mooiste documentaires ooit, die over Amy Winehouse. Het laatste wat ik deze maand gedaan heb is ontslag genomen bij la place!

Oktober
In Oktober ben ik bij de militaire sportarts geweest wat overigens geen pretje was. Ook ben ik nog met 4 van mijn beste vriendinnen (en school) naar Ieper en Lille geweest, waar ik het zo ontzettend leuk gehad heb! We hebben heel veel foto's gemaakt en ook heel veel lol gehad! Verder kocht ik nog een product van Zoella Beauty en twee dingen van Tanya Burr. Ik ben zo trots op die twee meiden he! Ook schreef ik nog een artikel waar mensen met een resting bitch face zich in herkennen en kwam mijn Harry Styles Inspired lookbook online!

November
In november ben ik 17 geworden en vierde ik ook mijn verjaardag met mijn vriendinnen. Ik weet het dat het vreemd is om van je eigen feestje te zeggen, maar volgens mij was het behoorlijk goed geslaagd! Ook bestond mijn blog in november 2 jaar en was mijn beste vriendin jarig, wat een feestelijke gezelligheid allemaal! Ik kreeg voor mijn verjaardag mijn tweede Mac Liptick namelijk in de kleur Faux. Er kwamen nog allemaal One Direction liedjes uit en natuurlijk vrijdagavond 13 november gebeurde er wat vreselijks in Parijs! Ik ging met Sophie een lookbook filmen en hele leuke foto's maken in het bos! Ook vond ik het tijd om mijn derde mac lipstick te kopen in de kleur Sin.

December

Voor je het weet was het alweer december! Ik deed natuurlijk een poging tot BLOGMAS, wat grandioos mis ging, aangezien er zeker niet elke dag een artikel online gekomen is maar toch had ik heel wat plannen aan het begin van de maand. Zo ben ik met Isa naar het I Love Beauty Event geweest in Utrecht en heb ik heerlijk gewinkeld met haar! Ook kocht ik weer eens een Lush Bath Bomb aangezien ik steeds vaker in bad ga en het met zo'n bath bomb toch wel extra leuk is! Ik heb kerst gevierd met mijn vriendinnen bij mij thuis wat erg leuk was. Ik had #squadgoals op school, want al mijn vrienden liepen in een (lelijke) kersttrui de laatste dag van school. Ik heb genoten van alle vlogmas en 24DaysOfZoella! Ik heb een hele leuke en gezellige kerst gehad ook deed mijn buik best zeer, ik heb nog wat bloed geprikt en ziekenhuis afspraken gehad. Ook heb ik cakejes gebakken 23 december (de foto) en ik ben stiekem best wel trots op de foto's die ik er voor gemaakt heb! Op kerstavond wist ik opeens wat ik wellicht wilde studeren, namelijk hotel- en eventmanagement, maar goed laten we eerst de middelbare school eens overleven..
En voor je het weet zit je alweer dit artikel te typen en terug te kijken naar het afgelopen jaar!

Dit was dan alweer mijn jaar en het was zo anders dan ik eigenlijk ooit verwacht had en eigenlijk ook al heel anders dan 2014!

Wat is jouw favoriete herinnering uit 2015?
Liefs,
Floor

Last days of 2014 | My 2014

Reacties

 1. Wat leuk om zo terug te kijken! Fijne jaarwisseling alvast :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat ziet eruit als een prima jaar! MAC Diva staat hier ook hoog op de wishlist! Fijne jaarwisseling :) X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is echt een van mijn favoriete lipstick! Fijne jaarwisseling! Xx

   Verwijderen

Een reactie posten