Goede voornemens waar niemand zich aan houdt


Oh nee, kerst is alweer over :( en voor je het weet is het alweer 2016. Hoe bizar is dat? We weten wat we nu allemaal nog snel aan het doen zijn: doelen/goede voornemens voor 2016 verzinnen. En nou weten we ook allemaal heel goed dat je je ook niet gehouden hebt aan die van 2012, maar goed we kunnen het prima weer opnieuw proberen toch? Hier zijn een paar goede voornemens die heel cliché zijn en waar niemand zich uiteindelijk aan houdt.


- Meer sporten, het is een goed voornemen en ik denk het elk jaar ook weer en toch weten we heel goed dat het nog nooit echt gebeurt is en anders was het maar voor 2/3 maanden.

-Ik zorg dat mijn kamer nooit meer een troep wordt. Ja meid ik spreek je wel als je 's ochtends niet weet wat je aan moet en je kamer de grootste troep ooit is!

- Op tijd gaan slapen. "Ja in het nieuwe jaar moet ik écht op tijd naar bed". Hoe vaak ik dat mensen heb horen zeggen, je wil het echt niet weten. En dat gebeurt natuurlijk ook niet want om 23.30 krijg je alsnog allemaal appjes en gezelligheid.

- Ik ga alleen nog maar kopen wat ik nodig heb. Ja en we weten ook allemaal dat je dat dus mooi niet gaat doen. Straks zie je die ene leuke jurk die je al "heeel lang" wilde (wellicht net 10 minuten) en je kan hem echt niet laten hangen want het is een koopje en je hebt toevallig toch niet al 10 jurkjes in je kast hangen in exact die kleur.

- Vanaf morgen ga ik alles veranderen. En dan die dag denk je, nah kan morgen ook wel beginnen en voor je het weet is het augustus 2016 en heb je nog steeds niks veranderd.

- Ik ga nooit meer goede voornemens maken. Dat denk ik ook elk jaar en toch zit ik er rond deze tijd toch weer over na te denken, over wat ik allemaal anders wil doen.

- Ik ga zo goed zo veel water drinken. Ha ha ik kan dat net 8 dagen, dan hoeft het van mij allemaal niet meer.

- Dit wordt echt het jaar dat ik ga stoppen met roken!
Er zijn er vast nog wel zo'n 10000 meer te bedenken, maar dit waren de eerste die bij mij naar binnen kwamen en ik moet eerlijk bekennen ik heb ze ook allemaal op mijn lijstje gehad haha.

Wat is jouw goede voornemen voor 2016?
Liefs,
Floor

Reacties

  1. Misschien niet voor jou, maar stoppen met roken is er ook een. Ik wil eigenlijk wel in het nieuwe jaar meer gaan sporten, ben benieuwd hoe veel er van komt, haha.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ohja! Dat is ook een hele goede, ik ga hem er tussen zetten, dankjewel :)

      Verwijderen

Een reactie posten