Bye 2015 Hello 2016


Hoe kan het alweer de laatste dag van 2015 zijn? Er is dit jaar zo veel gebeurt en ik heb dingen gedaan waarvan ik nooit geloofd zou hebben als je me dat verteld had een paar jaar geleden. Mocht je benieuwd zijn wat er allemaal gebeurt is in 2015, kun je even het artikel van gister lezen of hier klikken. En hoe vreemd het ook klinkt, we zijn de laatste uren toch echt aan het aftellen en dan is het alweer 2016. Ik word in 2016 ook 18, nou als ik ergens even niet aan moet denken is dat het wel, haha. Maar aangezien het nieuwe jaar toch bijna gaat beginnen, wil ik dat je eens lekker de dingen gaat doen die jij wil, zonder er over na te denken wat andere willen!


Goede voornemens, laten we daar niet eens over beginnen. We weten allemaal dat we er ons toch niet aan gaan houden en dat we ons nog niet eens aan de goede voornemens van 2011 gehouden hebben. Natuurlijk kun je wel wat doelen of goals voor jezelf maken, dat is toch weer anders dan goede voornemens en dat zijn gewoon dingen die je graag wil behalen en niet: "meer sporten", "meer water drinken", "meer met vrienden afspreken".
  •  Een van mijn doelen/goals is overgaan naar 6 vwo. Ik moet eerlijk bekennen dat ik toch wel behoorlijk klaar ben met die middelbare school en ja ik weet het iedereen zegt dat het de leukste tijd uit je leven is, maar daar ben ik nog niet zo heilig van overtuigd. 
  • Ook wil ik graag de 100 volgers op Bloglovin' halen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik 70 al best veel vind, ondanks vele van jullie dat waarschijnlijk super weinig vinden.
  • Oh en natuurlijk 100 abonnees op YouTube kunnen ook geen kwaad, haha!
  • Nog een van mijn doelen is om er achter te komen wat er nou eigenlijk allemaal aan de hand is met dat stommige lichaam van mij. Ik heb hier niet heel veel vertrouwen in aangezien we al 1,5 jaar bezig zijn, maar wie weet.
  • Ik wil in ieder geval twee keer naar het buitenland. Ik ben dol op reizen en wil het liefst zo veel mogelijk van de wereld zien. Ik ga aankomend jaar sowieso met Sophie naar Brighton een keer en we willen ook graag naar Santorini dus daar kan ik echt niet op wachten!
  • Een ander doel dat ik nog heb is gaan werken. Ik wil zo veel (reizen, winkelen en straks ook studeren) dingen, dat ik toch echt wel wat geld daar voor nodig heb. Het liefst zou ik eigenlijk in het buitenland gaan studeren, want ben echt toe aan een grote uitdaging en heel wat levenservaring, maar dat is wel een klusje voor volgend jaar (Wauw dus 2017).
  • Mijn laatste doel/goal is dat ik harder mijn best moet doen voor de dingen die ik wil. Ik ben degene die allemaal dingen wil, dus ik ben ook degene die daar hard voor moet gaan werken. 
Nou weten we toch allemaal dat het jaar altijd anders loopt dan je gepland of gehoopt had, maar goed een beetje je leven vooruit plannen is nog niet eens zo'n heel slecht idee, als je maar gewoon weet dat het waarschijnlijk toch heel anders gaat lopen! Ik wil bij deze iedereen alvast een fijne jaarwisseling wensen en ik hoop dat 2016 een super jaar voor je wordt!

Wat zijn goals/doelen die jij hebt voor je zelf voor 2016?
Liefs,
FloorReacties