BLOGMAS | Review: Lush Avobath Bath bomb


LUSH! Als iets mij gelukkig maakt is het een heerlijk bad met een Lush Bath Bomb! Laatst was ik weer in een Lush en vond ik dat ik wel weer eens recht had op een heerlijke Lush Bath Bomb, maar dan komt nog de moeilijke keuze, want je moet er eentje kiezen. Na ongeveer 10 minuten door de winkel gelopen te hebben en alles te ruiken is het toch deze geworden, met de naam Avobath!

Als je ooit wel eens iets bij Lush gekocht hebt weet je dat het altijd in zo'n zakje komt met een sticker er op zodat je weet welk product je hebt en wat het allemaal doet.Over de bath bomb:
"Huid verzachtend limoengras en avocado. Onze gewaagde groene Avobath Bath Bomb is niet voor een luie dag om vervolgens lekker in bad te gaan liggen. Integendeel, het is voor grijze dagen en 's ochtends ('s middags en 's avonds ook). Doe in je bad voor een verheerlijking met citroengeuren en fizzend water. Spetter in het helder groene water en laat de olijfolie en avocado je huid verzachten en verlaat het bad met een zachte, soepele en glanzende huid. De volgende keer als je een opfrisbeurt nodig hebt is alles wat je nodig hebt Avobath.

Voor de mensen die dat wellicht willen weten, deze bath bomb is ook vegan!

Fresh ingredients
Sodium Bicarbonate , Citric Acid , Fresh Avocado (Persea gratissima) , Organic Extra Virgin Olive Oil (Olea europaea) , Lemongrass Oil (Cymbopogon citratus) , Bergamot Oil (Citrus Aurantium bergamia) , Rosewood Oil (Aniba rosaeordora) , *Citral , *Geraniol , *Limonene , *Linalool , Fragrance , Gardenia Extract (Gardenia jasminoides) , Green Lustre (Mica, Titanium Dioxide, Yellow 5, Blue 1 Lake) . *Occurs naturally in essential oils


Groen werd mijn bad zeker en dat had ik eigenlijk niet verwacht, aangezien ik niet gelezen had wat de bath bomb allemaal zou doen. Ik vond hem zo lekker ruiken dat ik hem gewoon moest hebben en het mij eigenlijk niet zo veel uitmaakte wat hij verder allemaal deed. Dat mijn bad zo vel groen werd was eigenlijk wel erg leuk! Zeker als je van een beetje frisse citroenachtige geuren houdt, alsjeblieft ga dit ruiken want het ruikt hemels!

Ik heb zo'n 1,5 uur in bad gezeten en de geur was er nog steeds. Mijn huid voelde heerlijk zacht en verzorgd aan nadat ik uit bad kwam en ik rook ook nog eens lekker! Ik zou willen dat ik er meerdere gekocht had, want dit was een groot feest!

Avobath is te koop bij Lush winkels voor €4,95!

Wat is jouw favoriete Lush Bath Bomb?
Liefs,
Floor

Review: Lush Big Blue Bath Bomb

Reacties

 1. Ik vind Intergalactic echt een hele fijne bath bomb!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeh die ga ik de volgende keer eens ruiken! Dankjewel voor de tip :)

   Verwijderen
 2. Ah bij mijn volgende lush tour moet ik echt een bathbomb meenemen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat lijkt mij een heel goed plan, ze zijn echt super fijn!

   Verwijderen

Een reactie posten