BLOGMAS | Overzicht artikelen die handig/leuk zijn in December! #1


"Floor je faalt". Ja ik weet het. De bedoeling bij Blogmas is natuurlijk om elke dag tot aan 24 december een artikel online te doen en waarom stond er dan gister niks online (of terwijl mijn faalheid). Ik heb al drie weken lang behoorlijke buikpijn en was zondag en maandag echt kapot, ging maandag zelfs niet naar school en had daarom ook echt geen puf (en eerlijk gezegd ook geen inspiratie) om een artikel te maken en gister was er natuurlijk een video maar goed vandaag hebben we gewoon weer lekker een artikel!

Vandaag heb ik een speciaal overzicht voor jullie met artikelen die al eerder op mijn blog verschenen zijn die misschien handig zijn voor deze aankomende maand, zoals cadeautips etc! Dit is trouwens deel 1, dus er komt binnenkort ook nog een deel 2.Mocht je daar benieuwd naar zijn lees dan snel verder!


Inspiratie | (kerst)lampjes en kaarsen 

Het wordt natuurlijk steeds vroeger donker én het is alweer bijna december wat betekent alweer bijna kerst! Het is super leuk om nu overal in je huis lekker kaarsjes aan te steken of overal van die leuke lampjes hangen die je bijvoorbeeld ook in de kerstboom kan doen!

Makkelijke party snacks


Dit zijn geen kerstachtige snacks, maar gewoon snacks die je op elke verjaardag/feestje wel zou kunnen gebruiken! Natuurlijk komt er binnenkort ook nog een kerstvariant voor online, want dat is wel zo leuk!

EHBC: Eerste Hulp Bij Cadeautjes!

Dit leuke artikel is geschreven door een van mijn beste vriendinnen Nienke. Hierin staan ontzettend veel leuke cadeautips die eigenlijk het hele jaar handig zijn, maar ook zeker met kerst!

Review | Makeup Revolution Redemption Palette Iconic 1
Nog opzoek naar een heel mooi en budget oogschaduwpalette voor de feestdagen? Dan is dit mooie palette van Makeup Revolution zeker een aanrader en hij kost maar €5!

Mijn favoriete kerstliedjes!

Dit is een artikel van vorig jaar, maar eigenlijk heb ik nog steeds dezelfde favorieten kerstliedjes ondanks ik tegenwoordig ook vaak die van Band Aid 2014 in mijn hoofd heb! Maar dit zijn de liedjes die ik zo ongeveer de hele dag luister

Wat is iets wat jij leuk vind deze maand?
Liefs,
Floor

Reacties