BLOGMAS | Mijn favoriete VLOGMAS vloggers!


Ik ben dol op kerst en alles wat daar ook mee te maken heeft. Het is dus eigenlijk helemaal niet zo vreemd dat VLOGMAS me altijd zo blij maakt! En aangezien ik vast niet de enige ben die het liefst haar hele avond in bed spendeert met YouTube, leek het mij leuk om mijn favoriete VLOGMAS vloggers met jullie te delen! Dus als je nog opzoek bent naar een paar leuke accounts, lees dan snel verder :D

Zoella
De meeste van jullie weten dit waarschijnlijk wel maar ik ben dol op de mooie Britste Zoe Sugg. Zij houdt zo veel van kerst dat het mij gewoon intens gelukkig maakt, ik hoef alleen maar naar haar video's te kijken en ik ben meteen weer blij! Ik weet wel zeker dat we kunnen zeggen dat zij mijn favoriete YouTubers is. Natuurlijk doet ze niet alleen Vlogmas op haar tweede kanaal, maar op haar hoofdkanaal doet ze ook nog #24DaysWithZoella, wat betekent dat er elke dag tot kerst een hoofdkanaal video online komt! En op haar blog verschijnen nog allemaal leuke artikels!

Alex Centomo
De Canadese Alex is zo'n ontzettend mooi meisje, het liefst zou ik haar haar willen hebben wat dat is echt prachtig! Haar Vlogmas is natuurlijk wel ook haar vlogkanaal! Verder gaat ze ook vaak op reis zo gaat ze in de vlog van vandaag naar LA. Haar vlogs zijn altijd zo leuk om te kijken, dat komt waarschijnlijk door mijn liefde voor haar. En haar kledingstijl oh my god, love it!

Jazzybum
Zij is waarschijnlijk niet zo bekend onder de Nederlandse mensjes, vandaar dat ik het wel even tijd vind dat zij een mooi plekje hier verdient. Jasmin is een heerlijke gekke meid met altijd heel veel primark haul's en geef toe, die vinden we allemaal wel leuk! Ze is gewoon altijd lekker zichzelf en ik geniet er altijd erg van :) Haar knot is trouwens altijd on point en ik ben nog al behoorlijk jaloers, haha. 

Tanya Burr
Als laatst hebben we dan nog de leuke fantastische Tanya Burr! Ik denk dat iedereen haar wel kent, net zoals Zoe trouwens. En als je Zoe kent ken je Tanya ook en andersom. Tanya en Jim zijn ontzettend schattig samen en haar video's zijn altijd gewoon lekker relaxed! 

Wie zijn jouw favoriete Vlogmas vloggers?
Liefs,
Floor

Reacties

  1. Oeh ik ben dol op vlogmas! Vind eigenlijk dat jij dat ook had moeten doen :)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten