BLOGMAS | Kerstfilm; Four Christmases


Wat is er nou fijner dan op een rustige avond lekker in je lelijke (of mooie natuurlijk) kersttrui een heerlijke kerstfilm te kijken om lekker in de kersttemming te komen. Oke dat is erg vaak het woord 'kerst' in een zin, haha. Zaterdag avond zat ik lekker op de bank en kwam ik net terug uit Utrecht, want ik ging naar het I Love Beauty Event en ik vond het wel eens tijd om een kerstfilm te gaan kijken. Ik ging lekker Netflix openen om te kijken welke films daar stonden en ik zag en kerstfilm die mij best wel leuk leek namelijk Four Chirstmases.

Four Christmases gaat over een stel, Kate en Brad, die al drie jaar samen is. Met kerst zorgen ze altijd dat ze op vakantie gaan, want ze vinden hun familie's  nog al vreselijk. Ze hebben alle twee gescheiden ouders dus dat zou betekenen dat ze vier keer kerst zouden moeten vieren, terwijl ze liever met zijn twee├źn op vakantie gaan. Ze vertellen hun familie altijd dat ze ergens vrijwilligers werk gaan doen, terwijl ze echt niks anders doen dan relaxen etc! Ondanks ze al drie jaar samen zijn weten ze eigenlijk heel veel niet over elkaar en achter een heleboel dingen komen ze  als hun vlucht geannuleerd wordt. Normaal zou dat geen problemen opleveren, maar dit keer wel want ze waren op tv te zien. Ze hadden nu vier families om te bezoeken met allebei geen zin. Ze waren verder ook niet van trouwen en kinderen, want dat was allemaal te standaard en Families kan alleen maar geschreven worden met het woord 'lies' er in, leugens dus.

Ondanks ik nog nooit van de film gehoord had, moet ik eerlijk zeggen dat ik hem super leuk vond! Het is zeker geen film waar je heel goed je aandacht bij hoeft te hebben en het is heerlijk om het gewoon lekker met je vriendinnen (of alleen natuurlijk) te kijken met een heerlijk kop thee en een paar kerstkoekjes! 

Het is een Amerikaanse film die uit 2008 komt. Hij duurt 88 minuten en is dus te kijken op onder ander Netflix!

Wat is jouw favoriete kerstfilm?
Liefs,
Floor

Reacties